Breaking News

Άλμα έκανε με το αυτοκίνητο του 96χρονος (video)

Άλμα έκανε με το αυτοκίνητο του 96χρονος (video)

Πάγωσε το αίμα περαστικών και οδηγών στη Μελβούρνη της Αυστραλίας όταν είδαν ένα μαύρο sedan να «πετάει» και στη συνέχεια να προσκρούσει το έδαφος.

Τι ακριβώς συνέβη μόνο ο 96χρονος οδηγός μπορεί να μας το εξηγήσει, αν και το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τις Αρχές είναι να μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο ή να έχασε πλήρως τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Στο παρακάτω video θα δείτε τα πλάνα που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα σταθμευμένου αυτοκίνητου, όπου διακρίνεται το μαύρο sedan του ηλικιωμένου οδηγού να περνάει από πάνω του κάνοντας άλμα και να καταλήγει σε ένα κτίριο.

Το ευτύχημα ήταν ότι παρά την τρελή πορεία του αυτοκινήτου κανένας δεν τραυματίστηκε, ενώ ο 96χρονος έχοντας Άγιο τη γλύτωσε με τραυματισμούς στο πόδι και στη σπονδυλική στήλη.


Tags assigned to this article:
96χρονοςΜελβούρνη

Related Articles

Να γιατί δεν πρέπει να προσπερνάς μονομιάς έξι αυτοκίνητα (videos)

Απερίσκεπτοι και επικίνδυνοι οδηγοί δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο όπως στο  Κουίνσλαντ της μακρινής Αυστραλίας.

Η Τροχαία εντόπισε 18 φορτηγά με μηχανισμούς παραποίησης ταχογράφου

Δυστυχώς ορισμένοι επαγγελματίες οδηγοί αποδεικνύεται ότι δεν είναι καθόλου επαγγελματίες, καθώς επεμβαίνουν με διάφορα μέσα, ώστε να παραποιήσουν τα στοιχεία

Σε μια εβδομάδα η Τροχαία έκοψε 5.336 κλήσεις

Tο πρόγραμμα των στοχευμένων ελέγχων της Τροχαίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, από 3 έως 9 Φεβρουαρίου,