Breaking News

Τι θα γίνει αν βάλουμε Coca-Cola στο ρεζερβουάρ; (video)

Τι θα γίνει αν βάλουμε Coca-Cola στο ρεζερβουάρ; (video)

Προκειμένου να κερδίσει μερικές χιλιάδες views ένας Youtuber από την Αμερική αποφάσισε να κάνει κάτι αρκετά τρελό.

Αφού πηρέ λοιπόν ένα δίλιτρο μπουκάλι με το δημοφιλές αναψυκτικό Coca-Cola το άδειασε στο ρεζερβουάρ μιας BMW 325i Estate. Πριν από την κίνηση του αυτή ανέφερε ότι στο ρεζερβουάρ υπήρχε και λίγο κανονικό καύσιμο. Στη συνέχεια έβαλε εμπρός τον κινητήρα και ξεκίνησε ώστε να διαπιστώσει αν είχε ανακαλύψει μια  νέα διαφορετική χρήση της Coca-Cola, ως υποκατάστατο της βενζίνης και του πετρελαίου.

Το αυτοκίνητο για περίπου 60 δευτερόλεπτα κινούνταν κανονικά, αν και από τον κινητήρα ακούγονταν διάφοροι ήχοι σαν ποπ κορν που ψήνεται. Έπειτα άναψε η ένδειξη βλάβης του κινητήρα, μέχρι που παρέδωσε πνεύμα ακινητοποιώντας το αυτοκίνητο πάνω σε μια διασταύρωση.

Στο τέλος του video θα δείτε ότι το κόστος επισκευής είναι τόσο μεγάλο που δε συμφέρει, επομένως μη το δοκιμάσετε στο δικό σας αυτοκίνητο.


Tags assigned to this article:
325i EstateBMWCoca-Cola

Related Articles

Φορτισμένο και φορτωμένο το ηλεκτροκίνητο Mercedes eVito

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης δε διαπερνά μόνο τα επιβατικά μοντέλα, αλλά και τα επαγγελματικά. Αυτό

Κατατροπώθηκε το Tesla Model S Plaid από την Porsche Taycan Turbo GT μέσα στην πίστα του Νιρμπουργκρίνγκ (φωτογραφίες)

Μπορεί η Porsche να έχει εισέλθει με την Taycan στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσει

Πέντε λόγοι για να κάνετε δική σας αυτή την Bugatti Chiron

Υπάρχουν πέντε ξεχωριστοί λόγοι για τους οποίους πολλοί θα ήθελαν να κάνουν δική τους τη συγκεκριμένη Bugatti Chiron. O πρώτος