Breaking News

Η νέα έκδοση Sport του Lexus RX

Η νέα έκδοση Sport του Lexus RX

Πριν από μερικές μέρες η Lexus ανακοίνωσε ότι στο Σαλόνι Αυτοκίνητου του Λος Άντζελες θα παρουσιάσει την έκδοση του RX με τρείς σειρές καθισμάτων.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι το πολυτελές ιαπωνικό SUV θα αποκτήσει για την αγορά της Ευρώπης τη νέα έκδοση Sport. Το νέο RX Sport λοιπόν οπτικά θα γίνεται αντιληπτό από το μαύρο χρώμα στις ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών, στη γρίλια της μάσκας, στους πλευρικούς καθρέπτες, στον πίσω διαχύτη και στο πλαίσιο των προβολέων ομίχλης.

Παράλληλα στη λίστα εξοπλισμού του συναντάμε αυτόματη λειτουργία προβολέων, ηχοσύστημα της Pioneer με 9 ή 12 ηχεία, οθόνη 8 ή 12,3 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, δερμάτινες και υφασμάτινες επενδύσεις και πολλά ακόμα.

Η νέα έκδοση Sport θα προσφέρεται στο υβριδικό RX 450h, στο RX 300 με το δίλιτρο turbo κινητήρα, αλλά και στο RX 350 με το V6 κινητήρα.

Το βιβλίο των παραγγελιών για το νέο RX Sport θα ανοίξει τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ενώ τότε θα ανακοινωθούν και οι τιμές του.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
LexusRX Sport

Related Articles

Ακόμα πιο σπορ το Fiat 124 Spider στη νέα του έκδοση

Η Fiat γνωρίζει μάλλον καλύτερα από κάθε άλλη εταιρεία πως να δημιουργεί νέες εκδόσεις για τα μοντέλα της όταν θέλει

Σε ποια χώρα το Kia Stinger έγινε περιπολικό;

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το νέο Kia Stinger οι περισσότεροι από εμάς είδαμε ένα δυναμικό σπορ sedan. Η αστυνομία στο Κουίνσλαντ της

Lada: Πόσα αυτοκίνητα πούλησε το 2023 – Κυριάρχησε στην αγορά της Ρωσίας – Τα πλάνα της για το 2024

Η Lada κάνει τον απολογισμό της για το 2023, ανακοινώνοντας τον αριθμό των συνολικών της πωλήσεων, τις προκλήσεις που κλήθηκε