Breaking News

Πότε αποκαλύπτεται τo νέο Daihatsu Terios;

Πότε αποκαλύπτεται τo νέο Daihatsu Terios;

Μάλλον έχετε καιρό να ακούσετε νέα της Daihatsu, καθώς τελευταία φορά ήταν τον Αύγουστο του 2016, όταν εξαγοράστηκε πλήρως από την Toyota.

Υπενθυμίζουμε ότι η ιαπωνική εταιρία είχε αποσυρθεί από τις ευρωπαϊκές αγορές το 2013, λόγω των χαμηλών πωλήσεων που κατέγραφε.

Η Daihatsu ωστόσο κάτω από την ισχυρή «ομπρέλα» προστασίας της Toyota φαίνεται ότι αναγεννιέται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στις 23 Νοεμβρίου αναμένεται η παρουσίαση του νέου Terios.

Παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα και μια σκοτεινή πλευρική φωτογραφία του νέου Terios, το οποίο πιθανότατα θα βασιστεί στο πρωτότυπο FT Concept που παρουσιάστηκε το 2015.

Ζωή στο επερχόμενο Terios ενδέχεται να δίνει ο ίδιος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας των 1.5 λίτρων που αποδίδει 107 ίππους και τροφοδοτεί το υφιστάμενο Terios, ενώ θα συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων ή με αυτόματο 4 ταχυτήτων.


Tags assigned to this article:
DaihatsuFT ConceptTeriosToyota

Related Articles

Ποια νέα BMW κρύβεται πίσω από το καμουφλάζ; (video)

Ντυμένη με βαρύ ασπρόμαυρο καμουφλάζ, η επερχόμενη BMW 4 Series Coupe, «αρνείται» προς το παρόν να μας αποκαλύψει τη σιλουέτα της,

To νέο Ford Focus πιο ολοκληρωμένο από ποτέ (video)

H Ford προχώρησε στην προγραμματισμένη αποκάλυψη του νέου Focus, το οποίο στην τέταρτη γενιά του πλέον προσφέρεται με ποικιλία κίνητρων,

Νέο υπερπολυτελές μοντέλο της Mercedes-Maybach (video)

Σε άλλο επίπεδο σκοπεύει να πάει την πολυτέλεια η Mercedes-Maybach μέσω ενός νέου πρωτότυπου μοντέλου που ετοιμάζεται να παρουσιάσει τέλος