Breaking News

Το μπροστινό τμήμα του νέου Infiniti QX50

Το μπροστινό τμήμα του νέου Infiniti QX50

Η Infiniti τερμάτισε την αναμονή στην αποκάλυψη του νέου QX50 εμφανίζοντας την πρώτη επίσημη φωτογραφία της όψης του.

Με την πρώτη μάτια είναι φανερό ότι το QX50 δεν απέχει πολύ σχεδιαστικά από το πρωτότυπο μοντέλο που είχαμε δει αρχικά. Οι διαφορές ανάμεσα τους εντοπίζονται κυρίως στους εμπρός προβολείς, στους αεραγωγούς που βρίσκονται κάτω από αυτούς και στις λιγότερες επενδύσεις χρωμίου. Πλευρικά το νέο QX50 καλύπτεται χαμηλά από μαύρο πλαστικό προστατευτικό, ενώ περιμετρικά στις γυάλινες επιφάνειες του υπάρχει χρωμιωμένη επένδυση.

Σύμφωνα με την ιαπωνική premium εταιρία η νέα του πλατφόρμα είναι 23% πιο άκαμπτη. Ωστόσο σημείο αναφοράς στο νέο QX50 αποτελεί ο τετρακύλινδρος VC-Turbo κινητήρας μεταβλητής συμπίεσης από 8:1 έως 14:1 που αποδίδει 268 ίππους και 380 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με CVT κιβώτιο. Στις προσθιοκίνητες εκδόσεις του νέου QX50 η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα  ολοκληρώνεται σε 6,7 δευτ. και στις τετρακίνητες εντός 6,3 δευτ.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο QX50 θα εξοπλίζεται με το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης ProPILOT, το οποίο αυξομειώνει την ταχύτητα του οχήματος στον αυτοκινητόδρομο και το διατηρεί εντός της λωρίδας κυκλοφορίας.


Tags assigned to this article:
InfinitiProPILOTQX50

Related Articles

Toyota: Μπήκαν τα θεμέλια για το πρώτο της ηλεκτρικό SUV (video)

H Toyota ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά ένα νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο, μεσαίου μεγέθους, SUV, το οποίο θα προστεθεί στην ευρωπαϊκή

Έτσι θα εντοπίζονται οι κλέφτες των κλασσικών Porsche

Όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα κλασσικό μοντέλο της Porsche ζουν με ένα μεγάλο φόβο. Αυτός δεν είναι αν κάποιος

Με τζακούζι και 4.600 ίππους το υπερπολυτελές σκάφος της Porsche

Φανταστείτε να οδηγείτε τη νέα Porsche Taycan, να φτάνετε στο λιμάνι και από εκεί να σαλπάρετε για ένα εξωτικό νησί