Breaking News

H νέα Lamborghini Urus προκαλεί αμμοθύελλα (video)

H νέα Lamborghini Urus προκαλεί αμμοθύελλα (video)

Αν μόλις ξεσκονίσατε την οθόνη σας μάλλον θα ξαναλερωθεί όταν πατήσετε play στο παρακάτω video, καθώς η επερχόμενη Lamborghini Urus παίζει άγρια παιχνίδια στην άμμο της ερήμου.

Όπως θα δείτε λοιπόν τα ακόλουθα πλάνα προβάλλουν το πρόγραμμα οδήγησης ονόματι Sabbia της νέας Urus που της επιτρέπει να κινείται με υψηλές ταχύτητες, απόλυτο έλεγχο και πρόσφυση πάνω στη μαλακή άμμο της απέραντης ερήμου. Παράλληλα διακρίνουμε και τα άλλα πέντε προγράμματα οδήγησης της νέας Urus που ονομάζονται Strada, Sport, Corsa, Terra και Νeve.

H πολλά υποσχόμενη Urus εμφανίζεται φορώντας βαρύ καμουφλάζ, ενώ κρύβεται διαρκώς πίσω από τους αμμόλοφους και τις καμήλες, ωστόσο δεν αργεί η 4η Δεκεμβρίου, η μέρα δηλαδή που θα πραγματοποιηθεί η επίσημη αποκάλυψη της στην έδρα της ιταλικής εταιρίας, στη Σαντ’ Άγκατα Μπολονέζε, ενώ το λανσάρισμα της θα αρχίσει το 2018.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα Urus θα τροφοδοτείται από ένα νέο V8  twin-turbo κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος θα της προσφέρει ισχύ 650 ίππων.


Tags assigned to this article:
LamborghiniUrus

Related Articles

Με το πλάι μπαίνει το νέο Subaru BRZ (video)

Έτσι ακριβώς περιμέναμε να φτάσει το νέο Subaru BRZ. Mε το πλάι και με τους τροχούς του να αφήνουν χνάρια

Ποιο θα είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Volvo;

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου η Volvo θα αποκαλύψει το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο παραγωγής στην ιστορία

Toyota: Μπήκαν τα θεμέλια για το πρώτο της ηλεκτρικό SUV (video)

H Toyota ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά ένα νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο, μεσαίου μεγέθους, SUV, το οποίο θα προστεθεί στην ευρωπαϊκή