Breaking News

Μαντίλα και οδήγηση στη νέα διαφήμιση της Coca-Cola (video)

Μαντίλα και οδήγηση στη νέα διαφήμιση της Coca-Cola (video)

Εμπνευσμένη από την πρόσφατη απόφαση της Σαουδικής Αραβίας να επιτρέψει την οδήγηση και στις γυναίκες, είναι η νέα διαφήμιση της Coca-Cola.

Υπενθυμίζουμε ότι από τα μέσα του 2018 οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία θα έχουν δικαίωμα να πιάσουν τιμόνι, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τη σχετική είδηση μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η εν λόγω διαφήμιση της Coca-Cola έχει τίτλο «η αλλαγή έχει γεύση» ενώ αναφέρεται στην ιστορική αυτή απόφαση της Σαουδικής Αραβίας και θέλει να τη συνδέσει για εμπορικούς προφανώς σκοπούς με το όνομά της.

Αξίζει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι η Coca-Cola έχει επιδείξει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον στη Σαουδική Αραβία, καθώς εκεί θα λειτουργήσει το 2019 το νέο εργοστάσιο εμφιάλωσης της, για το οποίο θα δοθούν 100 εκατομμύρια δολάρια.

Στο παρακάτω video θα δείτε ένα πατέρα να εμπιστεύεται τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην κόρη του, ενώ της δείχνει τα πρώτα βασικά βήματα της οδήγησης.

Για να την κάνει μάλιστα να οδηγήσει πιο «στρωτά» την προκαλεί να διατηρήσει όρθιο ένα ανοιχτό μπουκάλι Coca-Cola πάνω στο ταμπλό. Η νεαρή κοπέλα με τη μαντίλα αρχίζει να τα καταφέρνει αρκετά καλύτερα στην οδήγηση, μόλις γεύεται το διάσημο αναψυκτικό.

 


Tags assigned to this article:
Coca-ColaΣαουδική Αραβία

Related Articles

Αναστέλλεται ο Δακτύλιος λόγω κορωνοϊού

Ακόμα ένα μέτρο ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19) στη χώρα

Επεισοδιακή καταδίωξη με ανατροπή αυτοκινήτου (video)

Στο παρακάτω video θα δείτε ένα αυτοκίνητο να χτυπάει με ταχύτητα πάνω στο στύλο ενός φωτεινού σηματοδότη και στη συνέχεια

Τρόμος από ανατροπή μπετονιέρας (video)

Η απροσεξία ενός οδηγού φορτηγού μπετονιέρας ήταν η αίτια που το βαρύ όχημα ανετράπη. Όπως θα δείτε και στο σχετικό