Breaking News

Ένας ξεχωριστός δρόμος της Ιαπωνίας ενέπνευσε τη νέα έκδοση του Toyota GT86

Ένας ξεχωριστός δρόμος της Ιαπωνίας ενέπνευσε τη νέα έκδοση του Toyota GT86

Σε απόσταση δυο ωρών νοτιοδυτικά του Τόκο βρίσκεται ο δρόμος ονόματι “Hakone Turnpike”, ο οποίος είναι από τους μεγαλύτερους του κόσμου, ενώ ενέπνευσε την Toyota για τη δημιουργία μιας νέας έκδοση του GT86.

Ο εν λόγω αυτοκινητόδρομος διακρίνεται για τις διαδοχικές στροφές του και το καταπράσινο τοπίο, ενώ αποκαλείται και Νίρμπουργκρινγκ της Ιαπωνίας.

Το νέο GT86 Hakone Edition είναι βαμμένο με σκούρα πράσινη απόχρωση, πατάει σε χρυσές ζάντες 17 ιντσών, διαθέτει μαύρη πίσω αεροτομή, Led φωτιστικά σώματα και προβολείς ομίχλης, δυο χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης και κάλυμμα κάτω από το δάπεδο του για καλύτερη αεροδυναμική.

Στο εσωτερικό του συναντάμε τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, θερμαινόμενα καθίσματα, κουμπί εκκίνησης κινητήρα, το λογότυπο 86 αποτυπωμένο στο ταμπλό και στα πατάκια, μαύρες ραφές, καθίσματα από δέρμα και αλκαντάρα καθώς επίσης και διάσπαρτες μαύρες ραφές.

Οι αγοραστές του νέου GT86 Hakone Edition θα πάρουν δώρο από την Toyota ένα ζευγάρι γάντια με θήκη που φέρει επίσης το λογότυπο 86.

Κινητήρας του νέου GT86 Hakone Edition παραμένει ο γνωστός τετρακύλινδρος των 2.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 208 ίππους και 211 Nm ροπής, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με  χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με αυτόματη 6 σχέσεων.

Το νέο GT86 Hakone Edition θα λανσαριστεί αποκλειστικά στις Η.Π.Α το ερχόμενο φθινόπωρο.


Tags assigned to this article:
GT86 Hakone EditionHakone TurnpikeToyota

Related Articles

Πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα-Πτώση και τον Ιούνιο

Αρνητικό πρόσημο έχουν για ακόμα μια φορά οι μηνιαίες πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, καθώς οι αρνητικές επιπτώσεις από την

Γυναικείο SUV της Χρονιάς το Peugeot 3008

Διαρκώς το Peugeot 3008 αποδεικνύει ότι μπορεί να κατακτήσει κάθε κοινό, ακόμα και το γυναικείο που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και

Πόσα Subaru κυκλοφορούν στην Αμερική;

Τη δική της ιστορία γράφει εδώ και πενήντα χρόνια η Subaru στην Αμερική, καθώς δραστηριοποιείται εκεί εμπορικά. Ποιες είναι οι