Breaking News

Η Mercedes AMG GT R προκαλεί στην έδρα της Ferrari (video)

Η Mercedes AMG GT R προκαλεί στην έδρα της Ferrari (video)

Η επικράτηση για ακόμα μια χρονιά της Mercedes στη Formula 1 δεν επιτρέπει στη Ferrari να κάνει την πολυπόθητη ανατροπή που τόσο χρειάζεται και επιθυμεί.

H Mercedes σε μια επίδειξη δύναμης στέλνει τη θηριώδη AMG GT R να επισκεφτεί την έδρα της Ferrari, σαν να θέλει να δείξει ότι είναι ικανή να κατακτήσει ακόμα και το αρχηγείο της στο Μαρανέλλο.

Η AMG GT R έκανε και ένα γύρο στην πίστα της Μόντενα, ενώ πριν ξεκινήσει από τη γραμμή της αφετηρίας πέταξε από πάνω της το κόκκινο κάλυμμα που τη σκέπαζε. Η επιλογή του χρώματος σίγουρα δεν ήταν τυχαία.

Το κορυφαίο πλάνο ωστόσο είναι αυτό με την AMG GT R να περνάει μπροστά από την κεντρική πύλη των εγκαταστάσεων της Ferrari στο Μαρανέλλο. Το video που θα παρακολουθήσετε παρακάτω έχει τίτλο «η μάχη συνεχίζεται» και αναφέρεται προφανώς ανάμεσα στην Mercedes και την Ferrari.

Υπενθυμίζουμε ότι η AMG GT R έχει πετύχει ρεκόρ χρόνου 7:10.9 στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Ο V8 4.0 λίτρων biturbo κινητήρας της έχει ισχύ 585 ίππων και ροπή 700 Nm, επιτρέποντας της να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 3,6 δευτ. και να φτάνει σε τελική ταχύτητα τα 318 χλμ./ώρα. Συνεργάζεται με βελτιωμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, το οποίο μεταδίδει την κίνηση στον πίσω άξονα.



Related Articles

Στάχτες έγινε μια Ferrari F12tdf

Αυτό που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία είναι ότι απέμεινε από μια Ferrari F12tdf. Από τις μόλις 799 F12tdf που είχε

Ανακαλούνται Toyota Yaris για προληπτικό έλεγχο στο υβριδικό σύστημα

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Toyota Ελλάς A.B.E.E., Γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των ιαπωνικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα,

Πόσα Subaru συγκεντρώθηκαν για να κάνουν Ρεκόρ Γκίνες;

Μπορεί οι μεγάλες συγκεντρώσεις να έχουν απαγορευτεί, καθώς το δεύτερο κύμα κορωνοϊού σαρώνει τον πλανήτη, ωστόσο πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο