Breaking News

Όλα λάθος στην αναστροφή που έκανε αυτό το Mazda CX-7 (video)

Όλα λάθος στην αναστροφή που έκανε αυτό το Mazda CX-7 (video)

Πανικό και παραλίγο ατύχημα προκάλεσε ο απρόσεκτος οδηγός του μαύρου Mazda CX-7 που θα δείτε στο παρακάτω video, όταν αποφάσισε να κάνει αναστροφή τη λάθος στιγμή.

Το περιστατικό καταγράφηκε στη Βόρεια Καρολίνα από την ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου που παραλίγο να πέσει πάνω στο CX-7, όταν ο οδηγός του έκανε αναστροφή σε μια διασταύρωση χωρίς να εκτιμήσει σωστά τη διέλευση των οχημάτων από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας.

Ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου με την ενσωματωμένη κάμερα είχε καλά αντανακλαστικά και φρέναρε έγκαιρα, ενώ ταυτόχρονα κόρναρε δυνατά στο CX-7 προειδοποιώντας το για την απροσεξία του.

Παράλληλα ο οδηγός ενός λευκού Toyota MR2 προκειμένου να αποφύγει το CX-7 έκανε έναν απότομο ελιγμό προς τα δεξιά. Πάνω στον πανικό του ο οδηγός του CX-7 μαζεύτηκε αρκετά αριστερά, καβάλησε στο κράσπεδο, εισήλθε σχεδόν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπειτα συνέχισε την πορεία του.

Προσοχή λοιπόν όταν κάνετε αναστροφή, καθώς θα πρέπει να εκτιμάτε σωστά την ταχύτητα των οχημάτων που έρχονται από απέναντι, να έχετε καλή ορατότητα και να υπολογίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί μανούβρα αν ο δρόμος είναι στενός.


Tags assigned to this article:
CX-7Mazdaαναστροφή

Related Articles

Έσερνε τη μοτοσυκλέτα που τράκαρε και εγκατάλειψε τον αναβάτη (video)

Σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο του χειρότερου οδηγού της χρονιάς έβαλε με το «κατόρθωμα» του ένας νεαρός. Ας ξεκινήσουμε με

Χιλιάδες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας το Νοέμβριο

Στον απόηχο του τραγικού απολογισμού με τους 20 νεκρούς από τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα τον περασμένο Νοέμβριο, έρχονται και τα

Φορτηγό πέφτει σε τροχόσπιτο και το κάνει κομμάτια (video)

Και μόνο η σκέψη ότι μέσα στο συγκεκριμένο τροχόσπιτο θα μπορούσαν να υπάρχουν επιβάτες σου προκαλεί ανατριχίλα. Το ίδιο θα