Μικρό, πολυτελές, ηλεκτρικό με εντυπωσιακό άνοιγμα θυρών το νέο Genesis Mint

Μικρό, πολυτελές, ηλεκτρικό με εντυπωσιακό άνοιγμα θυρών το νέο Genesis Mint

Ένα αρκετά ενδιαφέρον νέο μοντέλο παρουσιάζει η Genesis, η θυγατρική premium εταιρεία της Hyundai, στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης.

Ο λόγος για το πρωτότυπο Mint, το οποίο κλέβει τις εντυπώσεις με τη σχεδίαση του. Οι διαστάσεις είναι μικρές, καθώς η Genesis αναφέρει ότι το περιβάλλον που θα μπορούσε να ευδοκιμήσει το νέο Mint Concept είναι το αστικό, ενώ πέρα από μοντέρνο χαρακτηρίζεται και πολυτελές.

Παρατηρήστε τη γραμμή της οροφής του που έχει έντονη κλίση προς τα πίσω, τους μεγάλους τροχούς, την απουσία πλευρικών καθρεπτών, τα αρκετά λεπτά και πλατιά Led εμπρός-πίσω φωτιστικά σώματα που επικοινωνούν μεταξύ τους, τα τονισμένα του φτερά, τις εντοιχισμένες χειρολαβές των θυρών και τη ματ πράσινη απόχρωση του την οποία η κορεάτικη εταιρεία ονομάζει “Hunter Green”.

Οι πόρτες για τους εμπρός επιβάτες ανοίγουν κανονικά, ενώ η πρόσβαση στο χώρο που υπάρχει από πίσω τους γίνεται από δυο πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω. Σύμφωνα με τη Genesis αυτό συμβαίνει διότι στο δάπεδο του πίσω τμήματος τοποθετούνται οι μπαταρίες του.

Για τη δημιουργία του νέου Mint Concept συνεργάστηκαν τα Κέντρα Σχεδίασης της Genesis που βρίσκονται σε Γερμανία, Η.Π.Α και Νότια Κορέα, ενώ έμπνευση αντλήθηκε από την ευρωπαϊκή σχεδίαση επίπλων και την κορεατική παράδοση για τον κενό χώρο.

Στο εσωτερικό του κυριαρχεί το καφέ δέρμα, στο κέντρο του τιμονιού ενσωματώνεται μια οθόνη, ενώ αριστερά και δεξιά του τοποθετούνται έξι ακόμα στρογγυλές οθόνες. Οι μόνες πληροφορίες που έδωσε η Genesis για το ηλεκτροκίνητο Mint Concept είναι ότι η αυτονομία του φτάνει τα 321 χλμ., καθώς και ότι είναι συμβατό με γρήγορη φόρτιση 350kW.


Related Articles

Πάνω από 1.700 Opel Corsa παρήγγειλαν τα Ταχυδρομεία

Γράμματα και δέματα θα μεταφέρει το Opel Corsa, καθώς επιλέχτηκε από την Poste Italiane, την Ιταλική Ταχυδρομική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την

Το κινέζικο ηλεκτροκίνητο Qiantu K50 με ηλιακά πάνελ (video)

Απόβαση στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού κάνει το νέο Qiantu K50, το οποίο πραγματοποιεί την επίσημη πρεμιέρα του στην Αμερική,

«Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»: Μέχρι τον Απρίλιο του 2024 παρατείνεται η κρατική επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού οχήματος

Ενισχύεται το Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», που αφορά στη χορήγηση κινήτρων για την αγορά ηλεκτροκίνητων οχημάτων από ιδιώτες. Η τροποποίηση Κοινής