Breaking News

Στα πίσω καθίσματα της Rolls-Royce Phantom κάνεις ότι θες χωρίς να σε βλέπουν

Στα πίσω καθίσματα της Rolls-Royce Phantom κάνεις ότι θες χωρίς να σε βλέπουν

Εκτός από χλιδή, άνεση και επιδόσεις οι εκλεκτοί πελάτες της Rolls-Royce που επιλέγουν τη Phantom επιθυμούν και ιδιωτικότητα για τις πολύ προσωπικές τους στιγμές και για όταν θέλουν να απομονωθούν από τους παπαράτσι.

Για το λόγο αυτό λοιπόν η βρετανική εταιρεία των supercars δημιούργησε μέσα στην καμπίνα της Phantom μια «ιδιωτική σουίτα», όπως χαρακτηριστικά την ονομάζει. Στην έκδοση της Phantom με το μακρύτερο μεταξόνιο η Rolls-Royce μπορεί να τοποθετήσει ένα πρόσθετο διαχωριστικό, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα εμπρός και πίσω καθίσματα.

Στο πάνω τμήμα του διαχωριστικού υπάρχει ένα ηλεκτροχρωματικό γυαλί, το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού γίνεται αδιαφανές, όταν οι πίσω επιβάτες θε θέλουν να τους βλέπει ο σοφέρ.

Παράλληλα κουρτίνες τοποθετούνται στο πίσω παρμπρίζ και στα παράθυρα. Μάλιστα υπάρχει και ενισχυμένη ηχομόνωση στην «ιδιωτική σουίτα» της Phantom, αλλά και σύστημα ενδοεπικοινωνίας με το σοφέρ και το σωματοφύλακα που βρίσκονται στα εμπρός καθίσματα.

Επειδή όμως οι δουλειές δε σταματούν ούτε κατά τη διάρκεια των προσωπικών στιγμών δυο οθόνες 12 ιντσών στο διαχωριστικό πάνελ εξυπηρετούν τη μεταβίβαση εγγράφων ανάμεσα στους επιβάτες των εμπρός και πίσω καθισμάτων.

 



Related Articles

Με το ρολόι της Bugatti Chiron Sport η ώρα περνάει πολύ γρήγορα

Τα επώνυμα και πανάκριβα ρολόγια Timex, TAG Heuer και Rolex απέκτησαν ένα νέο αντίπαλο που έχει την υπογραφή της Bugatti.

Ο φοιτητής με την Lamborghini Huracan

Μπορεί στην Ελλάδα, οι περισσότεροι τουλάχιστον, φοιτητές να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ωστόσο στη μακρινή Αυστραλία υπάρχουν κάποιοι που

Τι πρόβλημα υπάρχει με την Aston Martin DB11 και ανακαλείται;

Στην ανάκληση όλων των DB11 που κατασκεύασε από το τέλος του 2015 προχώρησε η Aston Martin. Στο σύνολό τους οι