Breaking News

Η καφετιέρα της SEAT σας εξοικονομεί πάνω από 2.000 ευρώ το χρόνο

Η καφετιέρα της SEAT σας εξοικονομεί πάνω από 2.000 ευρώ το χρόνο

Οι περισσότεροι καθημερινά στο δρόμο προς τη δουλειά σταματάμε για να πάρουμε ένα καφέ, ωστόσο το νέο “gadget” της SEAT έρχεται να σταματήσει τη συνήθεια μας αυτή.

Η ισπανική εταιρεία λοιπόν παρουσιάζει μια φορητή καφετιέρα ονόματι Handpresso, η οποία τοποθετείται στις δυο ποτηροθήκες που υπάρχουν ανάμεσα από τα δυο μπροστινά καθίσματα στα μοντέλα της και υπόσχεται να σας φτιάχνει σε λιγότερα από τρία λεπτά 50ml ζεστού εσπρέσο ανά χρήση.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2018 σε 2.000 Βρετανούς οδηγούς, ηλικίας 18-65 ετών, δυο στους πέντε πίνουν τον καφέ τους κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενώ το σχετικό κόστος σε ετήσια βάση μπορεί να φτάσει τα 2.580 ευρώ.

Η καφετιέρα τώρα της SEAT έχει εκτιμώμενο κόστος χρήσης για δώδεκα μήνες 470 ευρώ, με τον οδηγό δηλαδή να εξοικονομεί 2.110 ευρώ. Πέρα από χρήματα όμως οι οδηγοί θα εξοικονομούν και χρόνο, αφού η ετήσια αναμονή στις στάσεις για την αγορά καφέ, υπολογίζεται σε μιάμιση ώρα.

Η καφετιέρα Handpresso της SEAT κοστίζει 215 ευρώ στην αγορά της Βρετανίας, συνοδεύεται από ειδική τσάντα μεταφοράς, δυο γυάλινα ποτήρια, ώστε να αποφεύγεται η χρήση πλαστικών που μολύνουν το περιβάλλον, ενώ δίνεται εγγύηση 12 μηνών και δώρο 15 κάψουλες εσπρέσο.


Tags assigned to this article:
HandpressoSEATεσπρέσοκαφετιέρα

Related Articles

Με ποιες προϋποθέσεις μπορούν να οδηγούν πλέον οι 17χρονοι στην Ελλάδα;

Υπερψηφίστηκε σήμερα από την Βουλή το Νομοσχέδιο «Οδηγώντας με Ασφάλεια». Οι νέοι από 17 ετών θα μπορούν πλέον να δώσουν εξετάσεις

Με αυτό το μηχανισμό μπορείς να πετάξεις (video)

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε παρακάτω δεν προέρχονται από κάποια ταινία με πρωταγωνιστή έναν υπερήρωα που έχει υπερφυσικές ικανότητες. Ο

Κάθισμα τουαλέτας για τροχό αυτοκινήτου

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε ένας Ρώσος, ο οποίος θέλησε να βρει λύση στο πρόβλημα της άμεσης ανάγκης για τουαλέτα όταν