Breaking News

Με το κινητό τηλέφωνο στο χέρι πιάστηκαν 649 οδηγοί

Με το κινητό τηλέφωνο στο χέρι πιάστηκαν 649 οδηγοί

Από τη μια είναι ενθαρρυντικό ότι η Τροχαία συνεχίζει το πρόγραμμα των στοχευμένων εβδομαδιαίων της ελέγχων, από την άλλη απογοητεύει διαρκώς η επικίνδυνη συμπεριφορά των Ελλήνων οδηγών.

Σύμφωνα λοιπόν με την Τροχαία την προηγούμενη εβδομάδα από 18 έως 24 Μαρτίου στους δρόμους όλης της χώρας βγήκαν 634 συνεργεία της, τα οποία εστίασαν στον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 6.469 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 649 σχετικές παραβάσεις. Οι περισσότερες παραβάσεις καταγράφηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (120), ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη (45), η Κόρινθος (26), τα Ιωάννινα (25), τα Χανιά (24) και η Κέρκυρα (24).

Από την πλευρά της η Τροχαία τονίζει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, καθώς στόχος είναι η πρόληψη και ο περιορισμός των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο της οδικής ασφάλειας.

Να θυμάστε πάντα ότι για τη δική σας την ασφάλεια αν θέλετε να μιλήσετε στο κινητό τηλέφωνο όταν οδηγείτε χρησιμοποιήστε συσκευές Bluetooth, ενώ αν χρειαστεί να στείλετε γραπτό μήνυμα μην το κάνετε εν κινήσει, απλά σταματήστε με ασφάλεια σε κάποιο σημείο.



Related Articles

Συνελήφθη για 17 ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί

Ένας 32χρονος ημεδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε

Απίστευτη καταδίωξη με συγκρούσεις επειδή άργησε στη δουλειά της (video)

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video θα μπορούσαν εύκολα να προέρχονται από ταινία δράσης. Ωστόσο είναι πραγματικά και

Η στιγμή που φορτηγό πέφτει πάνω σε τρία περιπολικά! (video)

To «Xάρο» με τα μάτια τους είδαν αστυνομικοί στο Νιου Τζέρσεϊ, οι οποίοι ανταποκρίνονταν σε ένα τροχαίο ατύχημα. Παρότι είχαν