Breaking News

Έκανε “cabrio” το αυτοκίνητο περνώντας κάτω από γέφυρα (video)

Έκανε “cabrio” το αυτοκίνητο περνώντας κάτω από γέφυρα (video)

Συνήθως εταιρείες μετατροπών αναλαμβάνουν να κατασκευάσουν το cabrio αμάξωμα ενός μοντέλου. Στην προκείμενη περίπτωση όμως αυτό το έπραξε άθελα του προφανώς του ο οδηγός ενός φορτηγού…

Ο οδηγός λοιπόν του συγκεκριμένου φορτηγού με διπλή ράμπα φόρτωσης για τη μεταφορά αυτοκινήτων την προηγούμενη εβδομάδα κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο I-95 του Κονέκτικατ όταν έφτασε η στιγμή να περάσει κάτω από μια γέφυρα.

Δυστυχώς δεν εκτίμησε σωστά το ύψος και έτσι το τελευταίο όχημα που ήταν φορτωμένο στην πάνω ράμπα όχι απλά έχασε από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το επάνω τμήμα του, αλλά μέχρι και στο σασί του τσαλακώθηκε.

Ευτυχώς το αυτοκίνητο ήταν καλά δεμένο πάνω στη ράμπα φόρτωσης και δεν έπεσε στην άσφαλτο χτυπώντας πιθανότατα κάποιο διερχόμενο όχημα. Τα συντρίμμια  του σκόρπιζαν βέβαια και οι οδηγοί έκαναν ελιγμούς για να τα αποφύγουν, ενώ αμέσως μετά τη σύγκρουση ο οδηγός του φορτηγού έκανε δεξιά για να διαπιστώσει τι συνέβη.

Δείτε τη στιγμή της σύγκρουσης στο παρακάτω video όπως την κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα ενός αυτοκινήτου που βρίσκονταν λίγα μέτρα πίσω από το φορτηγό.

 



Related Articles

Εντοπίστηκαν 20 «πειραγμένα» ταξίμετρα-τι πρέπει να προσέχετε

Πριν από περίπου οχτώ μέρες η Ελληνική Αστυνομία είχε παρουσιάσει ένα video στο οποίο έδειχνε πως ένας οδηγός ταξί στην

O Zlatan Ibrahimovic πήρε δώρο γενεθλίων μια πανάκριβη Ferrari (photos)

Σαράντα κεράκια έσβησε πρόσφατα στην τούρτα γενεθλίων του ο Zlatan Ibrahimovic. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής την περασμένη Κυριακή, 3 Οκτωβρίου, είχε

Ο Κίμι Ράικονεν σε διαφήμιση ποτού (video)

Το 2012 στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι ο Κίμι Ράικονεν απευθυνόμενους προς την ομάδα του είπε «αφήστε με μόνο