Breaking News

H Pagani φροντίζει τα παλαιότερα μοντέλα της

H Pagani φροντίζει τα παλαιότερα μοντέλα της

Η Pagani ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενός νέου τμήματος της που θα έχει ως αποστολή την αποκατάσταση των «κλασσικών» της μοντέλων.

Αντίστοιχα τμήματα διαθέτουν επίσης η Porsche, η Lamborghini, η Jaguar, η Mercedes και πολλές ακόμα εταιρίες, ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση στην περίπτωση της Pagani είναι ότι η ιστορία της ξεκίνησε μόλις πριν από 25 χρόνια, ενώ η συνολική της παραγωγή δεν έχει υπερβεί τα 137 supercars.

Η Pagani αρχικά αναστατώστε την άσφαλτο με την C12, ενώ τα χνάρια της παραμένουν νωπά με την Zonda HP Barchetta που κατασκευάστηκε σε οχτώ μόλις αντίτυπα.

To “Pagani Rinascimento” λοιπόν, όπως ονομάζεται το τμήμα αποκατάστασης των παλαιοτέρων τέλος πάντων μοντέλων της ιταλικής εταιρίας, θα ασχολείται κάθε φορά αποκλειστικά με ένα μόνο όχημα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, όπου θα ελέγχεται και η παραμικρή βίδα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, θα δημοσιεύονται σχετικές φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά.


Tags assigned to this article:
C12PaganiPagani RinascimentoZonda HP Barchetta

Related Articles

Οικονομικό και ηλεκτρικό SUV από την Toyota – Το νέο Urban SUV Concept έρχεται το 2024 (φωτογραφίες)

H Toyota δεν είναι από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που εισήλθαν δυναμικά στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, ωστόσο αυτό πρόκειται να αλλάξει

Διέλυσε σε τρακάρισμα Ferrari λίγες ώρες μετά την αγορά της

Όταν αγοράζουμε καινούργιο αυτοκίνητο «τρέμουμε» ακόμα και την παραμικρή γρατζουνιά που μπορεί να του προξενήσουμε. Φανταστείτε τώρα να έχετε πληρώσει

Πώς επηρεάζει η αλλαγή της ώρας την οδήγηση; (video)

Τα ξημερώματα της Κυριακής θα πρέπει όλοι να γυρίσουμε μια ώρα πίσω τα ρολόγια μας. Αυτό διότι η θερινή ώρα