Breaking News

Δακτυλίδια και σκουλαρίκια από τη Bentley

Δακτυλίδια και σκουλαρίκια από τη Bentley

Τους ορίζοντες της διευρύνει διαρκώς η Bentley, καθώς πέρα από την κατασκευή των γνωστών της supercars, έχει βάλει τη σχεδιαστική της υπογραφή σε έπιπλα, ενώ τώρα εισέρχεται και στο χώρο των κοσμημάτων.

Στις παρακάτω φωτογραφίες λοιπόν βλέπετε τα πρώτα κομψότατα σκουλαρίκια, δακτυλίδια και κρεμαστά για το λαιμό που δημιούργησε η Bentley σε αποκλειστική συνεργασία με την Heinz Mayer, η οποία ειδικεύεται στο κοσμήματα από το 1599.

Η παρουσίαση τους πραγματοποιήθηκε στη διεθνή έκθεση κοσμημάτων και ρολογιών Baselworld, στην Ελβετία. Τα κοσμήματα της βρετανικής εταιρίας χωρίζονται στις δυο συλλογές ονόματι “Wings” και “Everlasting”, διακρίνονται για την κομψότητα και τη λεπτότητα τους, ενώ έχουν κατασκευαστεί χειροποίητα από λευκό, ροζ, κίτρινο χρυσό και διαμάντια 18 καρατιών.

Άλλωστε η Bentley σε ότι φτιάχνει επιλέγει πάντα τα καλύτερα υλικά δίνοντας έμφαση και στην παραμικρή σχεδιαστική λεπτομέρεια, ενώ η πολυτέλεια είναι προτεραιότητα της.


Tags assigned to this article:
BaselworldBentleyHeinz Mayerκοσμήματα

Related Articles

Άγρια καταδίωξη μέχρι τελικής πτώσης (video)

Μάχη μέχρι τέλους έδωσε ένας οδηγός προκειμένου να γλυτώσει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς που τον καταδίωξαν. Όπως θα δείτε

Βαριέσαι να κουρεύεις το γκαζόν; Το αυτόνομο χορτοκοπτικό μηχάνημα της Honda κάνει όλη τη δουλειά μόνο του! (φωτογραφίες & βίντεο)

Η Honda δίνει μια έξυπνη λύση στη χρονοβόρα, αλλά απαραίτητη διαδικασία κουρέματος του γκαζόν. Η ιαπωνική εταιρεία λοιπόν παρουσιάζει το

Smartphone με κάμερες που εξαφανίζονται σε 0,17 δευτ. (video)

Η μεταλλική και ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή της McLaren 720S Spider, προαιρετικά μπορεί να παραγγελθεί με ηλεκτροχρωμικό γυαλί, το οποίο με το