Breaking News

Ισχυροί άνεμοι αναποδογύρισαν νταλίκα εν κινήσει (video)

Ισχυροί άνεμοι αναποδογύρισαν νταλίκα εν κινήσει (video)

Σίγουρα ο οδηγός της εν λόγω νταλίκας δεν περίμενε να του συμβεί ένα τέτοιου είδους ατύχημα όταν ξεκίνησε το δρομολόγιο του.

Όπως θα δείτε λοιπόν στο παρακάτω video που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου, η μεγάλη νταλίκα κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο δυο λωρίδων κάπου στο Τέξας.

Οι ισχυροί πλευρικοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή κάποια στιγμή έδωσαν ένα δυνατό «χαστούκι» στη νταλίκα, η οποία πήρε κλίση προς τα δεξιά και αμέσως μετά «ξάπλωσε» στην άσφαλτο τόσο ο τράκτορας όσο και το τρέιλερ, ενώ στη συνέχεια σύρθηκε για λίγα μέτρα.

Ελπίζουμε ο οδηγός της νταλίκας να είναι καλά και να μην τραυματίστηκε σοβαρά. Ευτυχώς πάντως που δεν υπήρχε κάποιο άλλο όχημα πλευρικά της νταλίκας. Εκτιμάται ότι οι άνεμοι που έπνεαν έφταναν τα 80-120 χλμ./ώρα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την ταχύτητας σας ή ακόμα καλύτερα να σταθμεύσετε με ασφάλεια κάπου και να περιμένετε να κοπάσουν οι ισχυροί άνεμοι.


Tags assigned to this article:
άνεμοιΝταλίκαΤέξας

Related Articles

Ντόμινο συγκρούσεων από μεγάλο φορτηγό (video)

Χάος προκλήθηκε σε διασταύρωση όταν ένα κόκκινο Buick Encore, γνωστό σε εμάς ως Opel Mokka, δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή

Στους δρόμους των Τρικάλων βγαίνουν τα αυτόνομα ρομπότ Yape

Πριν από μερικές μέρες καθορίστηκε με Υπουργική Απόφαση το πλαίσιο που θα επιτρέψει τη νόμιμη και ασφαλή διεξαγωγή δοκιμών για

Ηλεκτρικό πατίνι σε μέγεθος χαρτιού Α3! (video)

Την Xiaomi οι περισσότεροι τη γνωρίζουν για τα κινητά της τηλέφωνα, ωστόσο η κινέζικη εταιρεία κατασκευάζει και ηλεκτρικά πατίνια. Ένα