Breaking News

Τι κοινό έχει ένα μαχητικό αεροσκάφος με τη Lamborghini Aventador SVJ; (video)

Τι κοινό έχει ένα μαχητικό αεροσκάφος με τη Lamborghini Aventador SVJ; (video)

Δεν είναι μόνο ένα αλλά πολλά τα κοινά χαρακτηριστικά που μπορεί να εντοπίσει κανείς ανάμεσα σε ένα μαχητικό αεροσκάφος F-35 Lightning II και στην εκρηκτική Lamborghini Aventador SVJ.

Κοινοί παρονομαστές τους είναι σίγουρα το αεροδυναμικό σχήμα, η υψηλή τεχνολογία και οι απίστευτες επιδόσεις. Το παρακάτω video αναλύει το πρώτο κοινό χαρακτηριστικό τους και μας δείχνει ότι ορισμένα τμήματα της Aventador SVJ εμπνεύστηκαν από το μεταλλικό «γεράκι» των αιθέρων.

Συγκεκριμένα, οι μεγάλες εμπρός εισαγωγές αέρα της Aventador SVJ είναι σχεδόν ίδιες με το ρύγχος του μαχητικού αεροσκάφους και το πίσω τμήμα σχήματος “Y” πάνω από το διαμέρισμα του κινητήρα στο ιταλικό supercar με τα πίσω φτερά του F-35 Lightning II. Παράλληλα τα πλευρικά μαρσπιέ της Aventador SVJ είναι επηρεασμένα από το προφίλ του μαχητικού αεροσκάφους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας των 6.5 λίτρων αποδίδει για λογαριασμό της Aventador SVJ 770 ίππους και 720 Nm ροπής, ενώ επιτρέπει αστραπιαία επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,8 δευτ. και μέγιστη ταχύτητα 350 χλμ./ώρα.



Related Articles

Τρακάρισμα ανάμεσα σε Ferrari 458 και Porsche 718

Σφοδρότατη σύγκρουση σημειώθηκε σε κυκλική διασταύρωση με πρωταγωνίστριες μια Ferrari 458 και μια Porsche 718. Το περιστατικό αυτό με τα

Πόσο κοστίζει μια τρακαρισμένη Aston Martin DB11;

Αν έχετε όνειρο να αποκτήσετε την Aston Martin DB11 σας ανακοινώνουμε με χαρά ότι αυτό πλέον είναι λίγο πιο εφικτό.

Πρόβλημα με το τιμόνι 74.500 Porsche Panamera

Με μικροπροβλήματα φαίνεται πως τελειώνει το 2018 για την Porsche, καθώς αναγκάζεται να προβεί σε μια ακόμα ανάκληση. Πρόσφατα ανακοίνωσε