Breaking News

Τα γυαλιά της McLaren ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο

Τα γυαλιά της McLaren ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο

Αν έχετε βάλει στο μάτι κάποιο μοντέλο της McLaren αλλά για ευνόητους λόγους δε μπορείτε να το κάνετε δικό σας, τότε μπορείτε να δείτε το θέμα από διαφορετική οπτική σκοπιά.

Πώς; Φορώντας το νέο σκελετό γυαλιών που φέρει την υπογραφή της McLaren και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον κορυφαίο Γάλλο κατασκευαστή γυαλιών L’Amy που έχει τεχνογνωσία από το 1810.

Ο σκελετός γυαλιών της McLaren μπορεί να ενσωματώσει φακούς ηλίου και μυωπίας, ενώ έχει πλωτό σχήμα που του εξασφαλίζει χαμηλό βάρος και ανθεκτικότητα. Η L’Amy έφτιαξε το εν λόγω σκελετό γυαλιών με τη συμβολή των ομάδων σχεδίασης της McLaren Automotive και της McLaren Racing.

Το γεγονός μάλιστα ότι χρησιμοποιήθηκαν κορυφαία υλικά (πλαίσιο από τρισδιάστατη εκτύπωση τιτανίου) όπως αυτά που τοποθετούνται στα supercars της McLaren έφεραν στο σκελετό γυαλιών ένα παγκόσμιο βραβείο τεχνολογίας και καινοτομίας, μήνες πριν διατεθεί προς πώληση, κάτι που θα γίνει την άνοιξη του 2019. Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι μέσω τρισδιάστατης σάρωσης του προσώπου ο σκελετός γυαλιών της McLaren θα ταιριάζει γάντι στον εκάστοτε αγοραστή.


Tags assigned to this article:
L'AmyMcLarenσκελετός γυαλιών

Related Articles

Μπλόκα της Τροχαίας σε Άλιμο και Αγία Βαρβάρα – Έκοβαν κλήσεις για εξατμίσεις που προκαλούν υπερβολικό θόρυβο (βίντεο)

Ένα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων είναι η ηχορύπανση από τις εξατμίσεις οχημάτων που

Κάντε το τρέιλερ ή το τροχόσπιτο που ρυμουλκείτε αόρατο (video)

Ακόμα και ένας πεπειραμένος οδηγός ίσως να δυσκολεύεται όταν πρέπει να ρυμουλκήσει με το όχημα του ένα τροχόσπιτο ή ένα

Κλοτσιά μοτοσικλετιστή σε αυτοκίνητο οδηγεί σε πτώση (video)

Η εκδίκηση δεν είναι καλό πράγμα ειδικά όταν πραγματοποιείται καθ’ οδόν, καθώς μπορεί να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα. Αυτό συνέβη στο