Breaking News

Αυτό είναι το πιο σπορ ηλεκτροκίνητο VW e-Transporter

Αυτό είναι το πιο σπορ ηλεκτροκίνητο VW e-Transporter

Ποιος είπε ότι ένα ηλεκτροκίνητο βαν πρέπει όχι μόνο να δείχνει γρήγορο, αλλά και να είναι;

Στην περίπτωση πάντως του συγκεκριμένου Volkswagen e-Transporter που δέχτηκε την περιποίηση της βελτιωτικής εταιρείας ABT αυτό δεν ισχύει.

Όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες το e-Transporter έχει αποκτήσει ένα πιο δυναμικό body kit, καθώς διαθέτει επιθετικότερους σχεδιαστικά προφυλακτήρες, πλευρικά μαρσπιέ, κυματοειδής αεροτομή στην πίσω πόρτα φόρτωσης και μαύρους γυαλιστερούς τροχούς 20 ιντσών ντυμένους με ελαστικά Continental. Παράλληλα το λογότυπο της ABT έχει τοποθετηθεί στη μάσκα και στο πίσω τμήμα.

Ωστόσο το e-Transporter ως ηλεκτροκίνητο είναι λογικό ότι δε βάζει φωτιά στην άσφαλτο. Ο ηλεκτροκινητήρας του παράγει μόνο 111 ίππους και 200 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία των 37.3 kWh με μια μόνο πλήρη φόρτιση της, δίνει στο e-Transporter αυτονομία 208 χλμ.

Η Volkswagen αναμένεται να λανσάρει το e-Transporter και με μεγαλύτερη μπαταρία 74.6 kWh με την αυτονομία να εκτιμάται ότι θα ανέβει στα 400 χλμ. Οι πρώτες παραδόσεις του νέου e-Transporter είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν το τρίτο τρίμηνο του 2019.



Related Articles

Τα Toyota που μεταφέρουν ασθενείς με κορωνοϊό

Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει και την Ιαπωνία, όπου μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί πάνω από 14.300 κρούσματα και 455 θάνατοι.

Δείτε το εντυπωσιακό λεωφορείο της Μπάγερν Μονάχου

Ανυπομονησία αισθάνονται οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου για τον επόμενο αγώνα τους, όχι τόσο για την έκβαση του σκορ, αλλά

Η Ευρώπη ζητάει περισσότερα Ranger από όσα παράγει η Ford

Ιδιαίτερα δημοφιλές αποδεικνύεται το Ford Ranger, το pickup της μπλε οβάλ εταιρείας, καθώς έρχεται πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του