Breaking News

Μεγάλη αναμονή για ανταλλακτικά μοντέλων Τesla

Μεγάλη αναμονή για ανταλλακτικά μοντέλων Τesla

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην παραγωγική της διαδικασία η Tesla το 2018 κατάφερε να πουλήσει σχεδόν 140.000 από τα νέα Model S.

Όπως είναι λογικό όσο ανεβαίνει ο αριθμός των Tesla που κυκλοφορούν στους δρόμους, τόσο αυξάνεται η εμπλοκή τους στα δεκάδες ατυχήματα που καταγράφονται καθημερινά. Αυτό έχει ως φυσικό επακόλουθο οι ιδιοκτήτες των Tesla να χρειάζονται ανταλλακτικά για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα τους, ωστόσο αυτά είναι δυσεύρετα, καθώς η Tesla δεν έχει επαρκές απόθεμα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός ιδιοκτήτη Model 3, o οποίος χρειάστηκε να περιμένει τρεις ολόκληρους μήνες για τον προφυλακτήρα που είχε παραγγείλει. Το συγκεκριμένο τμήμα σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο βρίσκεται αρκετά εύκολα, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει για τα Tesla.

H μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση ανταλλακτικών έχει δημιουργήσει έντονα παράπονα, ενώ από την πλευρά του ο ισχυρός άντρας της Tesla, Έλον Μασκ, δήλωσε ότι η πρώτη προτεραιότητά για αυτό το τρίμηνο είναι να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία εξυπηρετεί τα οχήματα της.



Related Articles

Ποιο αυτοκίνητο ήταν πρώτο σε πωλήσεις τον Ιανουάριο στην Ελλάδα;

Στο εγχώριο «ράλι» πωλήσεων αυτοκίνητων έχουμε πλέον τον πρώτο νικητή στα μηνιαία αποτελέσματα. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία, τον

Mazda MX-5: Μονό οι φανατικοί οπαδοί θα εντοπίσουν με την πρώτη ματιά τις αλλαγές στο ανανεωμένο ιαπωνικό roadster (φωτογραφίες)

Στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έκανε πρεμιέρα το ανανεωμένο Mazda MX-5, το οποίο έχει δεχτεί στιλιστικές και εξοπλιστικές αναβαθμίσεις. Ίσως

Η Skoda κατασκεύασε 2 εκατομμύρια αυτόματα κιβώτια

Τα αυτόματα κιβώτια προσφέρουν άνεση και ξεκούραση στην οδήγηση για αυτό το κοινό τα προτιμάει. Αυτό μας το επιβεβαιώνει και