Breaking News

Γιατί δε θα δούμε αυτό το πράσινο Toyota GT86 σε ελληνικό δρόμο;

Γιατί δε θα δούμε αυτό το πράσινο Toyota GT86 σε ελληνικό δρόμο;

Τυχεροί θα πρέπει να αισθάνονται οι Ιάπωνες, καθώς η νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Toyota GT86 θα διατεθεί αποκλειστικά στην πατρίδα τους.

Καταλαβαίνεις αμέσως ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό GT86 από τη νέα πράσινη σκούρα απόχρωση του αμαξώματος του, από τη διακριτική λεπτή μαύρη αεροτομή, από τις χάλκινες ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών πίσω από τις οποίες ξεχωρίζουν οι κόκκινες δαγκάνες της Brembo.

Ελάτε να δούμε και από μέσα το συλλεκτικό αυτό GT86. Πορτοκαλί ραφές διατρέχουν το τιμόνι, το λεβιέ ταχυτήτων και στο χειρόφρενο. Δεν υπάρχει οθόνη συστήματος πολυμέσων, ώστε να είναι πιο οδηγοκεντρική η κεντρική κονσόλα, ενώ τα δερμάτινα καθίσματα έχουν διχρωμία. Επειδή η εν λόγω νέα έκδοση του GT86 θα πωλείται αποκλειστικά στην Ιαπωνία, το τιμόνι είναι δεξιά τοποθετημένο.

Ο δίλιτρος βενζινοκινητήρας απόδοσης 208 ίππων και 211 Nm ροπής εξακολουθεί να τροφοδοτεί το GT86 και στη νέα του έκδοση, ενώ όταν συνδυάζεται με μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο κοστίζει περίπου 26.000 ευρώ και με αυτόματο 6αρι η τιμή του διαμορφώνεται στα 26.580 ευρώ.

Η Toyota θα δέχεται παραγγελίες στην Ιαπωνία για τη νέα έκδοση του GT86 μέχρι τις 31 Μαΐου και οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται προς το τέλος Ιουλίου.


Tags assigned to this article:
GT86ToyotaΙαπωνίανέα έκδοση

Related Articles

Η Honda «δειγματίζει» το νέο Civic (video)

Οι φανατικοί οπαδοί του Honda Civic, οι οποίοι είναι πάρα πολλοί, ανυπομονούν μέχρι να έρθει η 17η μέρα του φετινού

Το ανανεωμένο Nissan Qashqai – Δεν το αναγνωρίζεις από την όψη αλλά από το υπόλοιπο αμάξωμα (φωτογραφίες & βίντεο)

To Nissan Qashqai αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς την άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των C-SUV. Πλέον βρίσκεται στην τρίτη του

Το βιντεοπαιχνίδι της Audi που συγχρονίζεται με το αυτοκίνητο (video)

Σκέτη διασκέδαση θα είναι οι διαδρομές με τα Audi στο εγγύς μέλλον για τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά.