Breaking News

Το Toyota Camry χτισμένο από 500.000 τουβλάκια της Lego

Το Toyota Camry χτισμένο από 500.000 τουβλάκια της Lego

Τελικά δεν υπάρχει κάτι που δε μπορείς να χτίσεις με τα διάσημα τουβλάκια της Lego και ζωντανή απόδειξη αποτελεί αυτό εδώ το κόκκινο Toyota Camry.

Το ιαπωνικό sedan που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από τουβλάκια της Lego, ενώ οι διαστάσεις του είναι ακριβώς ίδιες με του πραγματικού μοντέλου. Κατασκευάστηκε από τον Ryan McNaught, ο οποίος είναι επαγγελματίας στο είδος αυτό και  έχει πιστοποίηση από την Lego.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι ένας από τους μόλις δεκατέσσερις του είδους που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Για να ολοκληρώσει το δύσκολο έργο του χρειάστηκε πέρα από υπομονή και γνώσεις, 500.000 τουβλάκια της Lego και να εργαστεί για 900 ώρες σε διάστημα 8 εβδομάδων. Σκεφτείτε ότι ο χρόνος αυτός είναι 40 φορές μεγαλύτερος από αυτόν που χρειάζεται η Toyota για να συναρμολογήσει το Camry στο εργοστάσιο της.

Η ανέγερση του Camry από τουβλάκια της Lego πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ενώ πάνω στη ζυγαριά δείχνει περίπου 2 τόνους, δηλαδή είναι σχεδόν 0,2 τόνους πιο βαρύ από το μεταλλικό μοντέλο. Η παρουσίαση του γίνεται στο μουσείο Plaza της Μελβούρνης στην Έκθεση Brickman Awesome, η οποία θα κρατήσει από 21 Μαρτίου μέχρι 29 Απριλίου.


Tags assigned to this article:
Brickman AwesomeCamryPlazaRyan McNaughtToyota

Related Articles

Η Mercedes-AMG G63 για το βουνό και την πίστα (video)

Από τη γκάμα της νέας Mercedes G-Class δε θα μπορούσε να απουσιάζει η κορυφαία έκδοση AMG G63, η οποία μόλις

Το SEAT Ibiza τώρα και με φυσικό αέριο

Η SEAT διευρύνει τη γκάμα του Ibiza, καθώς πλέον θα το προσφέρει και με έκδοση φυσικού αερίου. Ο λόγος για

Τα Fiat 500 για όσους αισθάνονται αστέρες και rockstars

Οι ονομασίες στις δυο νέες εκδόσεις του Fiat 500 είναι Star και Rockstar, ενώ απευθύνονται σε όσους θέλουν να λάμπουν