Breaking News

Ηλεκτρική έκδοση και προηγμένοι προβολείς στο νέο Opel Corsa

Ηλεκτρική έκδοση και προηγμένοι προβολείς στο νέο Opel Corsa

Εντός του 2019 η Opel θα αποκαλύψει την έκτη γενιά του δημοφιλούς Corsa, το οποίο αναμένεται να κάνει τη διαφορά σε επίπεδο τεχνολογίας.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε τα εμπρός φωτιστικά σώματα του επερχόμενου Corsa, τα οποία θα διαθέτουν την τεχνολογία IntelliLux LED matrix της Opel, την οποία γνωρίσαμε αρχικά μέσα από το Astra και Insignia.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία το νέο Corsa για πρώτη φορά θα αποκτήσει τους εν λόγω προβολείς, ενώ ταυτόχρονα θα εκδημοκρατίσει ακόμα μια νέα τεχνολογία στην κατηγορία του.

Οι προβολείς IntelliLux LED matrix διακρίνοντα για την ορατότητα που προσφέρουν στις νυχτερινές διαδρομές και για το ότι προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με το συνθήκες φωτισμού του δρόμου και τα οχήματα που βρίσκονται κοντά, ώστε να μην τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς.

Παράλληλα η Opel επιβεβαιώνει ότι θα μπει στην πρίζα μέσα από την ηλεκτρική έκδοση του νέου Corsa και από την plug-in υβριδική έκδοση του Grandland X. Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι το Corsa ξεκίνησε την καριέρα του το 1982 και μέχρι σήμερα έχει σημειώσει πάνω από 13,5 εκατομμύρια πωλήσεις.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Ανακυκλωμένα υλικά και υψηλή τεχνολογία στο εσωτερικό του νέου Skoda Enyaq iV (video)

To νέο Enyaq iV δε θα ξεχωρίζει μόνο επειδή είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Skoda, αλλά και για

H Toyota Corolla μετατράπηκε σε SUV! (video)

Η υφιστάμενη γενιά της Corolla προσφέρεται με sedan, hatchback και touring sports αμάξωμα, ωστόσο πλέον το δημοφιλέστατο μοντέλο της Corolla

Το νέο Volkswagen Touareg ταξιδεύει από τη Σλοβακία στην Κίνα (videos)

Η Volkswagen μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε το νέο Touareg στο μακρύ του ταξίδι προς την πλήρη αποκάλυψη του. Η επίσημη