Breaking News

Ηλεκτρική έκδοση και προηγμένοι προβολείς στο νέο Opel Corsa

Ηλεκτρική έκδοση και προηγμένοι προβολείς στο νέο Opel Corsa

Εντός του 2019 η Opel θα αποκαλύψει την έκτη γενιά του δημοφιλούς Corsa, το οποίο αναμένεται να κάνει τη διαφορά σε επίπεδο τεχνολογίας.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε τα εμπρός φωτιστικά σώματα του επερχόμενου Corsa, τα οποία θα διαθέτουν την τεχνολογία IntelliLux LED matrix της Opel, την οποία γνωρίσαμε αρχικά μέσα από το Astra και Insignia.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία το νέο Corsa για πρώτη φορά θα αποκτήσει τους εν λόγω προβολείς, ενώ ταυτόχρονα θα εκδημοκρατίσει ακόμα μια νέα τεχνολογία στην κατηγορία του.

Οι προβολείς IntelliLux LED matrix διακρίνοντα για την ορατότητα που προσφέρουν στις νυχτερινές διαδρομές και για το ότι προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με το συνθήκες φωτισμού του δρόμου και τα οχήματα που βρίσκονται κοντά, ώστε να μην τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς.

Παράλληλα η Opel επιβεβαιώνει ότι θα μπει στην πρίζα μέσα από την ηλεκτρική έκδοση του νέου Corsa και από την plug-in υβριδική έκδοση του Grandland X. Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι το Corsa ξεκίνησε την καριέρα του το 1982 και μέχρι σήμερα έχει σημειώσει πάνω από 13,5 εκατομμύρια πωλήσεις.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το πίσω τμήμα από το νέο Subaru Forester

Πριν από μερικές μέρες η Subaru μας είχε δείξει μια σκοτεινή φωτογραφία από το πίσω τμήμα του νέου Forester που

Το νέο Honda N-Van είναι μικρό αλλά ευρύχωρο

Η άγνωστη σε εμάς κατηγορία “Kei Cars”, οχήματα δηλαδή μικρά σε μήκος και ψηλά σε ύψος τύπου βαν, είναι ιδιαιτέρα

Η Skoda μας βάζει μέσα στο νέο Kamiq

Αν και ακόμα δεν έχουμε δει πως ακριβώς θα είναι εξωτερικά το νέο Kamiq η Skoda μας αποκαλύπτει πλήρως τον