Tα εργαλεία εργασίας του νέου Opel Vivaro

Tα εργαλεία εργασίας του νέου Opel Vivaro

Έτοιμη για εργασία δηλώνει η τρίτη γενιά του Opel Vivaro, η οποία αυτό το μήνα θα λανσαριστεί στις αγορές της Ευρώπης.

Η Opel ως μέλος του Ομίλου PSA βασίζει το νέο Vivaro στα «ξαδέλφια» του Citroen Jumpy, Peugeot Expert αλλά και στο Toyota Proace, λόγω κοινοπραξίας με τη ιαπωνική εταιρεία.

Σύμφωνα τώρα με την Opel το νέο Vivaro θα διατίθεται με τρία διαφορετικά μήκη τα οποία ορίζονται στα 4,60 μ., 4,95 μ. και 5,30 μ. Η μακρύτερη έκδοση του γερμανικού βαν μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα με μήκος έως 4,02 μ., προσφέρει χωρητικότητα φορτίου 6,6 κυβικών μέτρων, ωφέλιμο φορτίο 1.400 κιλών (200 επιπλέον σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο) και η ικανότητα ρυμούλκησης του φτάνει 2.500 κιλά.

Στις σχετικές φωτογραφίες παρατηρούμε τα τρία μπροστινά καθίσματα με το έδρανο του δεξιού να ανασηκώνεται, την πλευρική συρόμενη πόρτα, ενώ η πίσω ανοίγει σε δυο τμήματα.

Ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση το νέο Vivaro θα διατίθεται με σύστημα πολυμέσων και οθόνη αφής 7 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Παράλληλα δεν απουσιάζουν και τα συστήματα ασφαλείας όπως η υποβοήθηση παραμονής στη λωρίδα κυκλοφορίας, η αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης, η υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφορικό έδαφος,  η αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης και το adaptive cruise control.

H αρχική τιμή του νέου Vivaro στην αγορά της Βρετανίας διαμορφώνεται στα 24.301 ευρώ.



Related Articles

Φορτηγό που θα κινείται με υδρογόνο ετοιμάζει η Hyundai

Μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο πρώτο υδρογονοκίνητο φορτηγό της μας δίνει η Hyundai, μέσα από το παραπάνω σκίτσο. Η

Τα φορτηγά που μεταφέρουν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό

Όλη η ανθρωπότητα έχει εναποθέσει πλέον τις ελπίδες της στα εμβόλια για βγούμε επιτέλους από την πανδημία του Covid-19. To

Πόσο θα κοστίζει το νέο Citroen Berlingo Van; (video)

Σύμφωνα με τη Citroen το νέο Berlingo Van, το οποίο βρίσκεται στην τρίτη του γενιά, θα αρχίσει να διατίθεται στις