Breaking News

To Dacia Duster θα αποκτήσει καρότσα

To Dacia Duster θα αποκτήσει καρότσα

Οι βασικότεροι λόγοι που κάνουν το Dacia Duster δημοφιλές στην κατηγορία των SUV είναι δυο.

Αρχικά η προσιτή του τιμή και δεύτερον οι αξιοπρεπέστατες εκτός δρόμου ικανότητες του. Άρα το Duster αν το καλοσκεφτεί κανείς έχει ήδη τα φόντα για να εισέλθει στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Και σύμφωνα με τον επικεφαλή επαγγελματικών οχημάτων της μητρικής Renault στη Ρουμανία αυτό θα γίνει πράξη πριν το τέλος του 2019. Με ποιο τρόπο; Το δημοφιλές Duster θα λανσαριστεί στην Ευρώπη και ως pickup, καθώς θα αποκτήσει καρότσα.

Μάλιστα αναφέρεται ότι σε σύγκριση με το Duster Oroch, το οποίο πωλείται στη Νότια Αμερική, το ευρωπαϊκό pickup Duster  θα είναι περισσότερο προσανατολισμένο στη σκληρή εργασία.

Προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το pickup Duster η Dacia θα συνεργαστεί με την Romturingia, η οποία έχει σχετική πείρα αφού είχε δημιουργήσει το 2014 σε 500 μόλις αντίτυπα την εν λόγω έκδοση του ρουμάνικου SUV. Παράλληλα πέρυσι στο Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανόβερο μας είχε δείξει το Duster δεύτερης γενιάς με καρότσα σε πρωτότυπη μορφή, το οποίο βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες.

Το πιθανότερο είναι το νέο pickup Duster να διατίθεται με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 dCi και με το βενζινοκινητήρα 1.3 TCe, ενώ από τη γκάμα του λογικά δε θα απουσιάζει η τετρακίνηση, η οποία θα είναι στάνταρ ή προαιρετική.  Επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το pickup Duster θα προσφέρεται ως μονοκάμπινο ή διπλοκάμπινο.


Tags assigned to this article:
DaciaDusterpickupRenaultRomturingiaκαρότσα

Related Articles

Το φορτηγό που θα μειώσει τα τροχαία ατυχήματα στις πόλεις

Τα συχνότερα θύματα των φορτηγών που κινούνται εντός των αστικών κέντρων είναι οι πεζοί και οι ποδηλατιστές. Αυτό δυστυχώς συμβαίνει

Στη Μόσχα έφτασε χριστουγεννιάτικο δέντρο 27 μέτρων με φορτηγό της MAN

Μια δύσκολη αλλά και ταυτόχρονα ευχάριστη μεταφορά ανέλαβε το πορτοκαλί φορτηγό MAN TGX 33.540 που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες. Αποστολή

To πρώτο ηλεκτροκίνητο βαν της Opel

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν στην ιστορία της παρουσιάζει η Opel, συστήνοντας μας το νέο Vivaro-e. Τροφοδοτείται από ηλεκτροκινητήρα 136