Breaking News

Σε μια εβδομάδα 4.674 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και κατανάλωση αλκοόλ

Σε μια εβδομάδα 4.674 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και κατανάλωση αλκοόλ

Δε λέμε να βάλουμε μυαλό οι Έλληνες οδηγοί παρότι στο τέλος κάθε μήνα έχουμε πολλούς νεκρούς στη χώρα μας από τροχαία ατυχήματα.

Μόνο τον περασμένο Ιανουάριο είχαμε 19 θύματα στη άσφαλτο, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Η Τροχαία συνεχίζει το πρόγραμμα των στοχευμένων ελέγχων της, ενώ τα αποτελέσματα από το διάστημα 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019 προκαλούν σοκ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία εντός αυτής της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 21.044 οδηγούς οχημάτων, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 4.674 παραβάσεις σχετικές με την υπερβολική του ορίου ταχύτητας και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στους δρόμους όλης της χώρας βγήκαν συνολικά 919 συνεργεία της Τροχαίας, ενώ οι περισσότερες παραβάσεις εντοπίστηκαν στην Αττική (805) και ακολουθούν η Θεσσαλονίκη (353), η Πιερία (205), η Κορινθία (187), η Ημαθία (185), η Φθιώτιδα (184) και το Κιλκίς (170).

Αν θέλετε να καταναλώσετε αλκοόλ στη νυχτερινή σας έξοδο αφήστε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο σπίτι, ενώ πρέπει όλοι να σταματήσουμε να θεωρούμε διακοσμητικές τις πινακίδες με τα όρια ταχύτητας στους δρόμους.



Related Articles

Σύλληψη για διαρρήξεις αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας

Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους που διατρέχει αν σταθμεύσεις το αυτοκίνητο σου σε ορισμένες γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας είναι

Κρήτη: Πάνω από 2.000 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ εντόπισε η Τροχαία σε έξι μέρες – Πάρα πολλοί οδηγοί χωρίς ζώνη ασφαλείας

Ακόμα και το ασφαλέστερο αυτοκίνητο δε θα μπορέσει να σε προστατέψει σε ένα σοβαρό ατύχημα αν δε φοράς τη ζώνη

Μοτοσυκλέτα φρενάρει με 145 χλμ./ώρα (video)

Στο παρακάτω video θα παρακολουθήσετε για λίγα λεπτά δυο μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού να κινούνται σε έναν ορεινό δρόμο της Καλιφόρνια