Breaking News

Δεν έχει όραση άλλα κατάφερε να οδηγήσει ένα Toyota GT86 (video)

Δεν έχει όραση άλλα κατάφερε να οδηγήσει ένα Toyota GT86 (video)

Το μήνυμα ότι η ανθρώπινη δύναμη ξεπερνά κάθε εμπόδιο στέλνει ο γιατρός Άμιτ Πατέλ, αρκεί να μην αφήνεις πότε τα όνειρα σου στην άκρη.

Ο ίδιος παρότι έχει χάσει εντελώς την όραση του κατάφερε και πάλι να οδηγήσει και μάλιστα να πετύχει ρεκόρ χρόνου μέσα σε μια διάσημη πίστα. Πίσω από το τιμόνι ενός κόκκινου Toyota GT86 έκανε ένα γρήγορο γύρο στη βρετανική πίστα του Σάρρεϋ, την οποία ίσως γνωρίζετε από τις εμφανίσεις της στην τηλεοπτική εκπομπή αυτοκινήτου Top Gear.

Το χρονόμετρο για τον Άμιτ Πατέλ σταμάτησε στο 1 λεπτό και 46.58 δευτερόλεπτα. Στο επίτευγμα του αυτό τον βοήθησε σίγουρα το επάγγελμα που έκανε, καθώς μέχρι το 2013 που έχασε την όραση του, ήταν γιατρός άμεσης ανταπόκρισης και είχε εκπαιδευτεί στη γρήγορη και ασφαλή οδήγηση, ώστε να φτάνει έγκαιρα σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης.

Βέβαια στο πλάι του την ώρα που οδηγούσε είχε έναν εκπαιδευτή που του έδινε οδηγίες για την κατεύθυνση του, ωστόσο το ένστικτο του ήταν η βασική του πυξίδα, κάτι που θα διαπιστώσετε και εσείς στο video που ακολουθεί.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
GT86Toyotaπίσταρεκόρτυφλός

Related Articles

Φρεσκάρισμα για το Hyundai i30 – Λείπει από τη γκάμα του η κορυφαία έκδοση Ν (φωτογραφίες)

Με ένα ακόμα facelift η Hyundai φέρνει ξανά στο προσκήνιο το i30, το οποίο έχει πλέον να επιδείξει διακριτικές αλλαγές

Ένα ιδιαίτερο Ρεκόρ Γκίνες έκανε το Abarth 124 Spider

Μια σημαντική καταχώρηση στο βιογραφικό του κάνει το Abarth 124 Spider, καθώς πλέον είναι κάτοχος ενός Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες. Αυτό

Tο νέο Volkswagen Jetta ξεπροβάλει δειλά

Μέσα στο πυκνό σκοτάδι αρχίζει να αχνοφαίνεται το νέο Volkswagen Jetta, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου στο