Breaking News

“Made in Japan” το νέο Nissan X-Τrail λόγω Brexit

“Made in Japan” το νέο Nissan X-Τrail λόγω Brexit

Αλλαγή των επιχειρηματικών της πλάνων πραγματοποιεί η Nissan, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της η παραγωγή του νέου X-Τrail τελικά θα γίνεται στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στο Κιούσου της Ιαπωνίας.

Η Νissan είχε δηλώσει το 2016 ότι το νέο X-Τrail που θα έρθει τα επόμενα χρόνια στις ευρωπαϊκές αγορές θα παράγεται στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στο Σάντερλαντ της Βρετανίας.

Ο λόγος που τελικά επιλέχτηκε η πατρίδα της για την παραγωγή του νέου X-Trail είναι η αβεβαιότητα που διαρκώς μεγαλώνει για τις μελλοντικές σχέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι η Nissan συνεχίζει να εμπιστεύεται την ομάδα της στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ, ενώ δεν επηρεάζεται η απόφαση της για την παραγωγή εκεί των επόμενων Juke και Qashqai.

Παράλληλα η ιαπωνική εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και κινητήρες για τα μελλοντικά μοντέλα της που θα κυλούν από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ, ενώ επεκτείνονται και οι εγκαταστάσεις του με τη δημιουργία νέου βαφείου.

Σημειώστε ότι στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ παράγεται και το Leaf, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Nissan που σημείωσε το 46.989 πωλήσεις το 2018, καταγράφοντας άνοδο 177%.

Διαβάστε πατώντας εδώ για το νέο Leaf E+, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία και μπαταρία.



Related Articles

Η Skoda πακετάρει αυτοκίνητα σε κομμάτια όπως η ΙΚΕΑ (video)

Σας έχει τύχει ποτέ να πάρετε κάποιο έπιπλο από την ΙΚΕΑ και να έχετε αγανακτήσει με τις οδηγίες συναρμολόγησης του;

Φτάνει το Ariel Atom 3.5R στην ευθεία το Audi RS6; (video)

Οπτικά φαίνεται εντελώς παράλογη η κόντρα δυο τόσο ανόμοιων μεταξύ τους οχημάτων, όπως είναι το Audi RS6 και το Ariel

Mε 290 ίππους το νέο Volkswagen Golf GTI TCR

Επηρεασμένη προφανώς από το αγωνιστικό Golf GTI TCR η Volkswagen αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα έκδοση για το δημοφιλές μικρομεσαίο