Breaking News

Γιατί η Subaru διέκοψε την παραγωγή σε εργοστάσιο της;

Γιατί η Subaru διέκοψε την παραγωγή σε εργοστάσιο της;

Ένα ελάττωμα στο σύστημα διεύθυνσης των μοντέλων της Subaru είναι η αιτία που σταμάτησε η παραγωγή στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στη Γιατζίμα της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Subaru από τις 16 Ιανουαρίου έχει τραβήξει «χειρόφρενο» στη γραμμή παραγωγής του εν λόγω εργοστασίου, καθώς το συγκεκριμένο ελάττωμα εντοπίζεται στα Impreza, Forester και XV.

Ωστόσο δεν κατασκευάζονται ούτε τα Legacy, Outback, Revor, WRX και BRZ, καθώς χρησιμοποιούν την ίδια γραμμή παραγωγής. Η Subaru εκτιμά ότι το ελάττωμα στο σύστημα διεύθυνσης αφορά την περίοδο παραγωγής από το τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου μέχρι τις 16 Ιανουαρίου.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα εκκινήσει και πάλι η παραγωγή και η εξαγωγή μοντέλων από το ιαπωνικό της εργοστάσιο, καθώς η Subaru αναζητά την αιτία του ελαττώματος.

Το ελάττωμα αυτό μπορεί να κάνει ξαφνικά πολύ βαρύ το τιμόνι και να μειωθεί σημαντικά ο χειρισμός του αυτοκινήτου, επομένως είναι ιδιαίτερα σοβαρό το πρόβλημα. Η Subaru συνιστά σε όποιον συμβεί αυτό να ακινητοποιήσει αμέσως το αυτοκίνητο και να απευθυνθεί στον τοπικό της αντιπρόσωπό.



Related Articles

Καινούργιο Lada με φυσικό αέριο και τιμή μόνο 9.000 εύρω!

Μπορεί η Lada να μη διαθέτει ακόμα στη γκάμα της κάποιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο, ωστόσο η ρώσικη εταιρεία έχει επενδύσει

Opel Crossland: Όλες οι αλλαγές σε εμφάνιση και εξοπλισμό

Ένα ήπιο φρεσκάρισμα πραγματοποίησε η Opel στο Crossland, από το όνομα του οποίου απουσιάζει πλέον το γράμμα “X”. Στο μπροστινό

To Range Rover Evoque αγαπημένο αυτοκίνητο των ποδοσφαιριστών

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διεθνείς ποδοσφαιριστές να κυκλοφορούν με πανάκριβα supercars, καθώς οι αμοιβές τους έχουν πολλά μηδενικά, ωστόσο το