Breaking News

Οδηγός 85 ετών πυροβολούσε εναντίων αυτοκινήτου (video)

Οδηγός 85 ετών πυροβολούσε εναντίων αυτοκινήτου (video)

Χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, όπως θα διαπιστώσετε και στο παρακάτω video, o ηλικιωμένος οδηγός ενός λευκού Mazda CX-7 άνοιξε πυρ με το περίστροφο του εναντίων ενός αυτοκινήτου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που δέχτηκε τις σφαίρες επέστεφε από την εργασία στο σπίτι του, όταν το CX-7 εμφανίστηκε μπροστά του αναβοσβήνοντας του τους προπόλεις και κλείνοντας του σχεδόν το δρόμο.

Έπειτα πέρασε ξυστά από δίπλα του και τότε έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός. Το θύμα αμέσως κάλεσε την αστυνομία, καθώς στη συνέχεια το CX-7 τον ακολουθούσε, ενώ όταν βρέθηκε από πίσω του για να πάρει τον αριθμό κυκλοφορίας του, τότε τον πυροβόλησε ξανά.

Η αστυνομία αφού εξέτασε το video που κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα στο αυτοκίνητο του θύματος εντόπισε τον ιδιοκτήτη του λευκού CX-7 που ήταν ένας 85χρονος άντρας, ενώ στο κάθισμα του συνοδηγού καθόταν και μια γυναίκα, η οποία δήλωσε ότι όταν τον είδε να κρατάει το περίστροφο δεν ήξερε ότι θα το χρησιμοποιήσει.


Tags assigned to this article:
CX-7Mazdaπυροβόλησε

Related Articles

Οδήγηση χωρίς κράνος και στάθμευση σε θέσεις αναπήρων-2.213 παραβάσεις

Εν έτει 2020 στην Ελλάδα εξακολουθούν να υπάρχουν αναβάτες μοτοσυκλετών που δε φορούν προστατευτικό κράνος και οδηγοί που σταθμεύουν τα

Θήκες για κινητά, τσάντες και power bank από την Mercedes

Μια νέα συλλογή από αξεσουάρ παρουσιάζει η Mercedes που θα τραβήξει το ενδιαφέρον όσων θέλουν να πάρουν λίγη από τη

Γυαλιά ηλίου αξίας 1.700 ευρώ με υπογραφή McLaren

Απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι τα γυαλιά ηλίου, επομένως η McLaren διάλεξε την καταλληλότερη εποχή για να λανσάρει το νέο