Breaking News

Μια McLaren Senna για οδηγούς από 7 ετών και άνω (video)

Μια McLaren Senna για οδηγούς από 7 ετών και άνω (video)

Ακόμα ένα supercar γίνεται προσιτό χάρη στη Lego, η οποία με τα διάσημα τουβλάκια της σχημάτισε τη νέα McLaren Senna.

Φυσικά μιλάμε για μια Senna σε σμίκρυνση, καθώς το μήκος της δε ξεπερνά τα 15 εκατοστά. Μια πραγματική Senna χρειάζεται 300 ώρες χειροποίητης εργασίας για να ολοκληρωθεί, ενώ σε πολύ πιο σύντομο χρόνο τα 219 τουβλάκια της Lego ενώνονται επίσης με το χέρι και σχηματίζουν τη μινιατούρα του βρετανικού supercar.

Σύμφωνα με τη Lego τον έλεγχο της λιλιπούτειας Senna είναι ασφαλές να πάρουν παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω, ενώ μέσα στο κουτί του παιχνιδιού θα βρουν και μια αεροδυναμική σήραγγα, ώστε να κάνουν τις δικές τους δοκιμές στο δωμάτιο τους.

Πρόκειται για ένα πιστό αντίγραφο της Senna, καθώς διαθέτει εμπρός splitter, αεραγωγό οροφής, πίσω διαχύτη, μεγάλη αεροτομή, φιγούρα οδηγού, ζάντες που βγαίνουν, αφαιρούμενο εμπρός παρμπρίζ, αυτοκόλλητα της Pirelli, ενώ είναι βαμμένο με γκρι απόχρωση και με πορτοκαλί πινελιές.

Η τιμή της Senna που χρησιμοποιεί ως βασικό δομικό συστατικό τα τουβλάκια της Lego είναι περίπου 14 ευρώ.

Η McLaren θα κατασκευάσει μόνο 500 αληθινές Senna, οι οποίες είναι αφιερωμένες στο θρυλικό πιλότο της Formula 1, Άιρτον Σένα. Ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4.0 λίτρων απόδοσης 800 ίππων επιτρέπει στη Senna επιτάχυνση από  0-100 χλμ./ώρα εντός 2,8 δευτ. από 0-200 χλμ./ώρα σε 6,8 δευτ., ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα.



Related Articles

Πάνω σε σπίτι έπεσε μια Chevrolet Corvette Z06

Χαλκομανία σε ένα τοίχο σπιτιού στη δυτική Βιρτζίνια έγινε αυτή η λευκή Chevrolet Corvette Z06. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα

Για αποθέωση η νέα McLaren Senna των 800 ίππων (video)

Στο τέλος της έφτασε η μεγάλη αναμονή για το νέο supercar της McLaren, το οποίο ονομάζεται τελικά Senna. Ναι, σωστά

Θύμα πυρκαγιάς μια Lamborghini Huracan Performante

Άδοξο τέλος είχε μια Lamborghini Huracan Performante, καθώς κάηκε ολοσχερώς όταν ο ιδιοκτήτης της σταμάτησε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων