Breaking News

Lamborghini Aventador Roadster με κινητήρα μοτοσικλέτας (video)

Lamborghini Aventador Roadster με κινητήρα μοτοσικλέτας (video)

Με μπόλικο μεράκι και αρκετή φαντασία ένας αγρότης έφτιαξε μόνος του αντίγραφο της Lamborghini Aventador Roadster.

Το αποτελέσματα της δουλειάς του για τα δεδομένα είναι εντυπωσιακό θα λέγαμε, καθώς έχει καταφέρει να πετύχει αρκετές λεπτομέρειας από το ιταλικό supercar, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και στο video.

Διαθέτει οροφή που αναδιπλώνεται πίσω από τα καθίσματα, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, εισαγωγές αέρα, paddles πίσω από το τιμόνι για χειροκίνητες αλλαγές των σχέσεων, αεροτομή που ανεβοκατεβαίνει και πόρτες που σηκώνονται προς τα επάνω. Βεβαία οι διαστάσεις της είναι μικρότερες από την πραγματική Aventador Roadster και έτσι μοιάζει με ένα υπό κλίμακα μοντέλο.

Ο κινητήρας τώρα που έχει τοποθετηθεί στο πίσω τμήμα προέρχεται από μοτοσικλέτα, ωστόσο μάλλον κινεί σβέλτα το ελαφρύ αμάξωμα της χειροποίητης αυτής “Aventador Roadster”.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Aventador RoadsterLamborghini

Related Articles

Η μωβ McLaren Senna των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη πρέπει να βάλει όποιος επιθυμεί να κάνει δική του μια από τις ελάχιστες McLaren Senna.

Σε ένα κοντέινερ με νερό μπήκε η ΒMW i8 για να σβήσει η φωτιά της

Σίγουρα θα έχετε δει κάποια κατάσβεση φλεγόμενου αυτοκινήτου από άντρες της πυροσβεστικής, οι οποίοι χρησιμοποιούν την παραδοσιακή μάνικα. Όταν όμως

Κρυστάλλινα σωματίδια στη βαφή μιας Rolls-Royce Phantom

Όσο προσεκτικά και να παρατηρήσετε τη συγκεκριμένη Rolls Royce Phantom μάλλον δε θα εντοπίσετε το μυστικό της κόκκινης βαφής της