Breaking News

Ένα βελτιωμένο εκτός δρόμου Volkswagen Amarok

Ένα βελτιωμένο εκτός δρόμου Volkswagen Amarok

Αν ο φετινός χειμώνας είναι βαρύς σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, τότε μπορείτε να φανταστείτε περίπου πως είναι οι συνθήκες στην Ισλανδία που βρίσκεται κοντά στον Αρκτικό κύκλο.

Εκεί υπάρχει ένα Volkswagen Amarok, το οποίο «δηλώνει» ότι μπορεί άνετα να αντεπεξέλθει στις δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες της Ισλανδίας. Με τα κατάλληλα εφόδια έχει φροντίσει να το εξοπλίσει η τοπική εταιρεία “Arctic Trucks”, η οποία ειδικεύεται στο να τροποποιεί pickup προς την off-road πτυχή τους.

Στο Amarok επενέβη ανυψώνοντας την εμπρός και πίσω ανάρτηση κατά 25 χλστ., τοποθέτησε σαφώς  πιο τονισμένα φτερά για να χωρέσουν από κάτω τους οι τροχοί των 17 ιντσών που ντύνονται με μεγάλα off-road ελαστικά και λασπωτήρες για προστασία στα πετρώδη εδάφη.

Παράλληλα η “Arctic Trucks” έχει μεριμνήσει για κάθε περιστατικό που μπορεί να συμβεί στα απομακρυσμένα εδάφη που φτάνει το Amarok.  Στο εσωτερικό του λοιπόν βρίσκουμε πυροσβεστήρα, εργαλειοθήκη, φορητή γεννήτρια, φαρμακείο μέχρι και απινιδωτή.

Κάτω από το εμπρός καπό του Amarok παραμένει ο V6 πετρελαιοκινητήρας των 221 ίππων. Επίσης το Amarok είναι σε θέση να σκαρφαλώσει σε έδαφος με κλίση 45 μοιρών και να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 1.154 κιλών.



Related Articles

Lada Niva παλεύει με Audi S6 (video)

Μάχη για την επικράτηση του δυνατότερου πάνω στο χιόνι έδωσε ένα Audi S6 και ένα Lada Niva. Δυο εντελώς διαφορετικά

Το Volkswagen Arteon που κοστίζει όσο μια BMW Z4

Εντελώς διαφορετική φιλοσοφία έχει το Volkswagen Arteon και η BMW Z4, ωστόσο και τα δυο μπορεί να κοστίσουν σχεδόν τα

Η διαφήμιση της Audi που κόπηκε ως προκλητική

Στο στόχαστρο έντονης κριτικής μπήκε μια διαφήμιση της Audi για το νέο RS4 Avant. Ο λόγος για την εικόνα που