Breaking News

Το Mercedes Unimog U 423 ρυμουλκεί τα πάντα και οικονομικά

Το Mercedes Unimog U 423 ρυμουλκεί τα πάντα και οικονομικά

Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία μεταφορών T. Shepperson Contracting επέλεξε να εντάξει στο στόλο της το Mercedes Unimog U 423, καθώς μπορεί να ρυμουλκήσει σε κάθε είδους έδαφος από εκσκαφείς για γεωργικές εργασίες μέχρι δεξαμενές με χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια στις εγκαταστάσεις διαχείρισης αποβλήτων.

Σημειώστε ότι το Unimog U 423 τροφοδοτείται από τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 5.1 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 231 ίππους, ενώ συνεργάζεται με κιβώτιο οχτώ σχέσεων για κίνηση προς τα εμπρός και έξι σχέσεων με την όπισθεν.

Παράλληλα σε σύγκριση με άλλα οχήματα που χρησιμοποιούνται για ρυμούλκηση καταφέρνει να καταναλώνει 30 λίτρα καυσίμου λιγότερα εξοικονομώντας έτσι σε μηνιαία βάση 1.350 ευρώ στα ταμεία της εταιρείας T. Shepperson Contracting.


Tags assigned to this article:
MercedesT. Shepperson ContractingUnimog U 423

Related Articles

Καρφώθηκε σε γκαράζ σπιτιού, παράτησε το αυτοκίνητο και έφυγε (video)

Σε εφιάλτη παραλίγο να μετατραπεί η Παραμονή Χριστουγέννων για τους κατοίκους ενός σπιτιού στο Λος Άντζελες. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες,

Το Suzuki Jimny γίνεται πιο άγριο και αποκτά καρότσα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο που θα ανοίξει τις πύλες του στα μέσα του ερχόμενου Ιανουαρίου.

Έπιασαν δουλειά τα πρώτα ηλεκτροκίνητα φορτηγά της Volvo

Αν νομίζετε ότι η μέρα που τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα φορτηγά της Volvo θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους κάνετε λάθος.