Breaking News

Με αρκετό γκάζι το νέο Subaru WRX STI S209

Με αρκετό γκάζι το νέο Subaru WRX STI S209

Το πιο δυνατό WRX STI παρουσίασε η Subaru στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ με τη νέα έκδοση S209 να αποδίδει 341 ίππους.

Το νέο WRX STI S209 τροφοδοτείται από τον τετρακύλινδρο επίπεδο EJ25 κινητήρα των 2.5 λίτρων, ο οποίος μετά από αρκετές παρεμβάσεις των μηχανικών της Subaru αύξησε την ισχύ του κατά 31 ίππους, ενώ συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Παράλληλα η ιαπωνική εταιρεία ανακοινώνει ότι το νέο WRX STI S209 διαθέτει ελαφρύτερη εξάτμιση, ανάρτηση με αποσβεστήρες της Bilstein και πιο σκληρά ελατήρια, ζάντες 19 ιντσών της ΒΒS, φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και διπίστονες πίσω, ενώ το σασί του λόγω των ειδικών παρεμβάσεων είναι πιο άκαμπτο.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του νέου WRX STI S209, όμως ξέρουμε ότι τα μόλις 200 αντίτυπα του που θα κατασκευαστούν θα διατεθούν αποκλειστικά στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
SubaruWRX STI S209

Related Articles

Η περιπέτεια για το Mitsubishi Pajero τελειώνει μετά από 37 χρόνια

Ένα από τα πιο εμβληματικά και σκληροτράχηλα SUV που έχει συνδέσει το όνομά του και με το ράλι Ντακάρ ρίχνει

Πρόβλημα στη ζώνη ασφαλείας 2,18 εκατομμυρίων Volvo

H Volvo ήταν αυτή που καθιέρωσε τις ζώνες ασφαλείας στα αυτοκίνητα, επομένως έχει ιδιαίτερη «ευαισθησία» πάνω στο ζήτημα αυτό. Έτσι

Πόσες Mercedes κατασκευάστηκαν σε 75 χρόνια;

Τη συνολική παραγωγή επιβατικών της οχημάτων, τα τελευταία 75 χρόνια, αποκάλυψε η Mercedes. Η γερμανική εταιρεία με έμβλημα το διάσημο