Breaking News

Σκληρή κόντρα ανάμεσα σε Ford Focus RS και Audi SQ7 (video)

Σκληρή κόντρα ανάμεσα σε Ford Focus RS και Audi SQ7 (video)

Είμαστε σίγουροι ότι και μόνο από τον τίτλο έχετε αρχίσει ήδη να στοιχηματίζετε ποιος είναι ο νικητής σε αυτή την ιδιαίτερη κόντρα.

Η κορυφαία έκδοση RS του Ford Focus ή το θηριώδες SUV Audi SQ7; Δυο μοντέλα εντελώς διαφορετικών κατηγοριών που έχουν όμως ένα σημαντικό κοινό παρονομαστή. Τις εκρηκτικές επιδόσεις. Ας δούμε πρώτα το «οπλοστάσιο» του κάθε μοντέλου.

Το SQ7 τροφοδοτείται από ένα V8 TDI πετρελαιοκινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 435 ίππους και είναι ικανός να του χαρίσει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,8 δευτ.

Πλάι του στέκεται και το «λοξοκοιτάζει» πριν δοθεί το σύνθημα της εκκίνησης το επίσης τετρακίνητο Focus RS, την ώρα που κάτω από το καπό του βρυχάται ο EcoBoοst βενζινοκινητήρας των 2.3 λίτρων απόδοσης 350 ίππων. Σύμφωνα με την Ford αρκούν στο Focus RS 4,7 δευτ. για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα.

Ποιος ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής; Πατήστε play στο video που ακολουθεί και θα το μάθετε.


Tags assigned to this article:
AudiFocus RSFordSQ7

Related Articles

Η Lada δε φοβάται τον κορωνοϊό και ανοίγει τα εργοστάσια της

Την επανεκκίνηση της παραγωγικής διαδικασίας ανακοίνωσε η Lada, καθώς οι μηχανές ξαναπαίρνουν μπροστά στα εργοστάσια της Ρωσίας, μετά την παύση

Πόσα μπαλόνια μπορεί να σπάσει η BMW M2 σε 60 δευτ.; (video)

Συνήθως ο κόσμος θέλει να μάθει πόση ταχύτητα μπορεί να αναπτύξει η νέα BMW M2 Competition εντός ορισμένου χρόνου. Δύσκολο

Πώς επιστρέφει το Opel Manta;

Μέσα από το παραπάνω σκίτσο που δημοσίευσε η Opel το νέο Mokka μας «κοιτάζει» με το δυναμικό του «βλέμμα». Όπως