Breaking News

Σκίουροι προκάλεσαν ζημία σε ένα Volkswagen Golf

Σκίουροι προκάλεσαν ζημία σε ένα Volkswagen Golf

Εισβολή όχι από κλεφτές αλλά από σκίουρους δέχτηκε ένα άτυχο Volkswagen Golf κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης του για πέντε εβδομάδες.

Το εν λόγω Golf που έγινε φώλια για σκίουρους το είχε σταθμεύσει ο ιδιοκτήτης του στο σπίτι του πατερά της κοπέλας του, με την οποία είχε πάει πολυήμερες διακοπές σε Βιετνάμ, Ταϊλάνδη και Ινδία.

Όταν λοιπόν επέστρεψε, επιβιβάστηκε στο Golf του και άνοιξε το ντουλαπάκι του συνοδηγού για να πάρει από μέσα τα γυαλιά ηλίου του, ωστόσο με μεγάλη του έκπληξη αντίκρισε μέσα στο ντουλαπάκι δεκάδες βελανίδια. Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι δε μπορούσε να αλλάξει ταχύτητα, επομένως μετέφερε το Golf στο πλησιέστερο συνεργείο.

Εκεί ο μηχανικός του ανακοίνωσε ότι σκίουροι είχαν εισχωρήσει κάτω από το καπό και είχαν προχωρήσει μέχρι το κιβώτιο ταχυτήτων. Το κόστος της ζημιάς που προκάλεσαν οι σκίουροι έφτασε τα 188 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
GolfVolkswagenσκίουρος

Related Articles

Συγκλονιστικό ατύχημα-Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε σταθμό διοδίων! (video)

Θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν πλησιάζετε σταθμό διοδίων υπάρχει ειδική σήμανση που σας ενημερώνει ότι πρέπει να επιβραδύνετε. Ο οδηγός

Μυστηριώδης πυρκαγιά ξέσπασε σε σταθμευμένο Tesla Model S (video)

Σοβαρά ερωτήματα και έντονη ανησυχία εγείρει πρόσφατο περιστατικό με ένα ηλεκτροκίνητο Tesla Model S, το οποίο πήρε φωτιά. Το περίεργο

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα στην Αττική – Εξιχνιάστηκαν 35 περιπτώσεις κλοπών (φωτογραφίες & βίντεο)

Μορφή «Λερναίας Ύδρας» έχουν λάβει πλέον στην Ελλάδα οι εγκληματικές οργανώσεις που κλέβουν αυτοκίνητα, καθώς παρά τον εντοπισμό και τη