Breaking News

Σκίουροι προκάλεσαν ζημία σε ένα Volkswagen Golf

Σκίουροι προκάλεσαν ζημία σε ένα Volkswagen Golf

Εισβολή όχι από κλεφτές αλλά από σκίουρους δέχτηκε ένα άτυχο Volkswagen Golf κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης του για πέντε εβδομάδες.

Το εν λόγω Golf που έγινε φώλια για σκίουρους το είχε σταθμεύσει ο ιδιοκτήτης του στο σπίτι του πατερά της κοπέλας του, με την οποία είχε πάει πολυήμερες διακοπές σε Βιετνάμ, Ταϊλάνδη και Ινδία.

Όταν λοιπόν επέστρεψε, επιβιβάστηκε στο Golf του και άνοιξε το ντουλαπάκι του συνοδηγού για να πάρει από μέσα τα γυαλιά ηλίου του, ωστόσο με μεγάλη του έκπληξη αντίκρισε μέσα στο ντουλαπάκι δεκάδες βελανίδια. Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι δε μπορούσε να αλλάξει ταχύτητα, επομένως μετέφερε το Golf στο πλησιέστερο συνεργείο.

Εκεί ο μηχανικός του ανακοίνωσε ότι σκίουροι είχαν εισχωρήσει κάτω από το καπό και είχαν προχωρήσει μέχρι το κιβώτιο ταχυτήτων. Το κόστος της ζημιάς που προκάλεσαν οι σκίουροι έφτασε τα 188 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
GolfVolkswagenσκίουρος

Related Articles

Η Audi δεν πουλάει τελικά την Ducati

Ματαιώνεται τελικά η πώληση της Ducati από την Audi σύμφωνα με δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου τη γερμανικής εταιρίας, Ρούπερτ Στάντλερ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου – Ποια οχήματα εξαιρούνται

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων, στο πλαίσιο της επερχόμενης εθνικής επετείου της

Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα Jeep μετά από μετωπική σύγκρουση με φορτηγό (video)

Σκληρές εικόνες κατέγραψε η κάμερα ενός αυτοκινήτου, όταν ένα προπορευόμενο Jeep επιχείρησε να προσπεράσει πάνω στη στροφή. Λόγω έλλειψης ορατότητας