Breaking News

Ποιο συγκρότημα δημιούργησε αυτό το Honda Civic Type R; (video)

Ποιο συγκρότημα δημιούργησε αυτό το Honda Civic Type R; (video)

Tην υπογραφή του σε ένα ξεχωριστό Honda Civic Type R έβαλε το μουσικό συγκρότημα OneRepublic.

Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία το εν λόγω Civic Type R είναι βαμμένο με γυαλιστερή, αλλά και με ματ μαύρη απόχρωση, ενώ άφθονες κόκκινες πινελιές υπάρχουν στη μεγάλη αεροτομή, στις ζάντες αλουμινίου, στο καπό, στα φτερά και στο εμπρός σπόιλερ, ενώ η ονομασία του μουσικού συγκροτήματος αναγράφεται χαμηλά στις θύρες.

Η παρουσίαση του εν λόγω Civic Type R θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φετινού Civic Tour, που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα, έχοντας στο πλάι του μια μοτοσικλέτα Honda Rebel, η οποία επίσης είναι διαμορφωμένη από το συγκρότημα OneRepublic.

Παράλληλα η ιαπωνική εταιρεία θα διοργανώσει διαγωνισμό με τον τίτλο «ποιο Civic Type R είσαι;», ενώ ο τυχερός νικητής θα κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο Civic Sedan, Coupe, Hatchback, Si, ή Type R. Ως έπαθλο θα δοθεί επίσης η μοτοσικλέτα Honda Rebel των OneRepublic και εισιτήρια για τη συναυλία τους στο Λος Άντζελες.


Tags assigned to this article:
Civic Type RHondaOneRepublicRebel

Related Articles

Ένα Suzuki Vitara για μια Παραολυμπιονίκη

Για όσους δε γνωρίζουν την Τζόρνταν Γουάιλι τους ενημερώνουμε ότι είναι μια βραβευμένη Παραολυμπιονίκης, η οποία πλέον θα μετακινείται με

Αν τρακάρει αυτή Lamborghini θα γίνει 3.696 κομματάκια (video)

Αν δεν έχετε τα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να αγοράσετε τη Lamborghini Sian FKP 37, μπορείτε να

Εντοπίσαμε ένα σπάνιο Renault Wind στο κέντρο της Αθήνας

Ήταν μεγάλη η έκπληξη μας όταν συναντήσαμε στην πρωτεύουσα το συγκεκριμένο λευκό Renault Wind, καθώς είναι ένα αρκετά σπάνιο μοντέλο,