Η πρώτη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων μόνο για γυναίκες (video)

Η πρώτη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων μόνο για γυναίκες (video)

Αν θυμάστε μια είδηση πριν από μερικούς μήνες που έλεγε ότι πλέον στη Σουηδική Αραβία θα επιτρέπεται και στις γυναίκες να οδηγούν, τότε μάλλον καταλάβατε σε ποια χώρα βρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων αποκλειστικά για πελάτες γένους θηλυκού.

Στα εγκαίνια της εν λόγω ιδιαίτερης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων που στεγάζεται σε εμπορικό κέντρο της πόλης Τζέντα πλήθος γυναικών έδωσαν το «παρών». Μη νομίζετε βέβαια ότι τα αυτοκίνητα που προορίζονται για τις γυναίκες της χώρας είναι τα εξωτικά supercars που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε πολλές χώρες της Μέσης  Ανατολής.

Αντιθέτως εκεί φιλοξενούνται ταπεινότερα μοντέλα διαφόρων εταιριών όπως της Chevrolet, της Nissan, της Kia και της Toyota με βασικό τους χαρακτηριστικό την οικονομία καυσίμου που προσφέρουν.

Στο παρακάτω video θα ακούσετε τι δήλωσαν οι μελλοντικές γυναίκες οδηγοί στη κάμερα σχετικά με το πως νιώθουν που θα πιάσουν τιμόνι για πρώτη φορά στα χέρια τους, φορώντας βέβαια πάντα τη μαντίλα τους…

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Δωρεάν θερμοφόρες από την Dacia σε ιδιοκτήτες BMW που πρέπει να πληρώνουν κάθε μήνα για τα θερμαινόμενα καθίσματα!

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απόφαση της BMW να μετατρέψει την χρήση των θερμαινόμενων καθισμάτων σε συνδρομητική υπηρεσία σε κάποιες αγορές.

Το ρομπότ της Ford που χρησιμοποιεί το κάθισμα 25.000 φόρες (video)

Καθημερινά περνάμε πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο μας και για το λόγο αυτό η Ford φροντίζει τουλάχιστον η παραμονή μας

Γάιδαρος επιτέθηκε σε μια McLaren 650S Spider

Κατηγορούμενος για φθορά ξένης περιουσίας βρέθηκε ένας συμπαθέστατος γαϊδαράκος, καθώς χωρίς να έχει πρόθεση προκάλεσε ζημιές σε μια σταθμευμένη McLaren