Breaking News

Μόνο 400 αντίτυπα για το κορυφαίο Toyota Yaris

Μόνο 400 αντίτυπα για το κορυφαίο Toyota Yaris

Συλλεκτικό χαρακτήρα θα έχει η κορυφαία έκδοση GRMN του Toyota Yaris, καθώς θα παραχθεί σε μόλις 400 αντίτυπα, εκ των οποίων τα 100 θα διατεθούν στην αγορά της Μ. Βρετανίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το κάτω από το καπό του Yaris GRMN θα βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 1.8 λίτρων με ισχύ 210 ίππων, ο οποίος θα συνεργάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία έχουν γίνει βελτιώσεις στην ανάρτηση, ενώ έχει τοποθετηθεί ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen.

Στόχος της Toyota, η οποία επανέρχεται δυναμικά σε μια κατηγορία που απουσίαζε, είναι το Yaris GRMN να λάβει τον τίτλο του ισχυρότερου και ελαφρύτερου μοντέλου μεταξύ των ανταγωνιστών του.

Εμφανισιακά το Yaris GRMN είναι πιο επιθετικό διαθέτοντας κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών της BBS, πίσω διαχύτη, αεροτομή οροφής, κόκκινα και μαύρα διακοσμητικά αυτοκόλλητα στο αμάξωμά του.

 


Tags assigned to this article:
ToyotaYaris GRMN

Related Articles

Ο κορωνοϊός έριξε τις πωλήσεις της Porsche

H πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει σε παγκόσμιο επίπεδο μεγάλη πτώση στις πωλήσεις αυτοκινήτων, ενώ ανεπηρέαστη από αυτή την κατάσταση

Η McLaren Senna και ο συνονόματος της στην πίστα (video)

Το να δίνει η McLaren το όνομα ενός συγγενικού σου προσώπου στο νέο της supercar είναι σίγουρα τιμητικό, ενώ το

Πόσο σημαντική είναι η αγορά της Κένυα για τη Nissan;

Εδώ και έξι δεκαετίες η Nissan δραστηριοποιείται εμπορικά στη μακρινή Κένυα, ενώ το γεγονός αυτό το γιόρτασε με το λανσάρισμα