Breaking News

Η Mitsubishi σε έναν καινοτόμο εκθεσιακό χώρο

Η Mitsubishi σε έναν καινοτόμο εκθεσιακό χώρο

Στη Μ. Βρετανία λειτουργεί από 22 Ιουλίου ένας εκθεσιακός χώρος αποκλειστικά με ηλεκτροκίνητα και plug-in υβριδικά μοντέλα διαφόρων εταιριών, ενώ η Mitsubishi είναι από τα ιδρυτικά μέλη αυτής της καινοτόμας ιδέας.

Στο Electric Vehicle Experience Centre (EVEC), όπως ονομάζεται ο εν λόγω εκθεσιακός χώρος, πέρα από την Mitsubishi θα βρίσκονται πέντε ακόμα εταιρίες σε ένα μεγάλο και σύγχρονο κτίριο 4.000 τ.μ.

Το θετικό για τον υποψήφιο αγοραστή είναι ότι θα έχει την ευκαιρία να δει και να συγκρίνει απευθείας μοντέλα αυτής της κατηγορίας, ενώ θα του δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιεί και test-drive.

O εκπρόσωπος της Mitsubishi στο EVEC είναι το Outlander PHEV. To τετρακίνητο ιαπωνικό plug-in SUV μπορεί να φορτίσει τις μπαταρίες του σε ποσοστό 80% σε περίπου 25 λεπτά.


Tags assigned to this article:
EVECMitsubishiOutlander PHEV

Related Articles

Η Audi βάζει στην πρίζα ένα νέο supercar

Ένα νέο ηλεκτροκίνητο supercar, ονόματι PB18 E-Tron, έχει ετοιμάσει η Audi και μας δίνει μια πρώτη γεύση από αυτό με

Στην Πτολεμαΐδα το πρώτο ηλεκτρικό ταξί που αγοράστηκε με κρατική επιδότηση

Ένας επαγγελματίας οδηγός, από την πόλη της Πτολεμαΐδας, έλαβε πρώτος στην Ελλάδα την καταβολή επιδότησης για αγορά ηλεκτρικού ταξί. Αξίζει

Ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης μας εκπλήσσει με το εναλλακτικό του αυτοκίνητο (video)

Συνήθως τα μεγάλα ονόματα της στρογγυλής θεάς έχουν στο γκαράζ τους πανάκριβα, ταχύτατα και πανίσχυρα supercars. Εξαίρεση μάλλον αποτελεί ο