Breaking News

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο εσωτερικό της Porsche Cayenne (video)

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο εσωτερικό της Porsche Cayenne (video)

Το ότι η νέα Porsche Cayenne είναι ιδιαίτερα άνετη και τεχνολογικά προηγμένη μπορείτε να το φανταστείτε, επιτρέψτε μας όμως μέσα από το παρακάτω video να σας δείξουμε τις λεπτομέρειες που κάνουν την παραμονή στο εσωτερικό της απολαυστική.

Στη βάση της υπερυψωμένης κεντρικής κονσόλας υπάρχουν δυο στρογγυλά χειριστήρια για τον έλεγχο των περισσότερων λειτουργιών, τα εμπρός καθίσματα είναι αεριζόμενα, το σπορ τιμόνι της είναι ρυθμιζόμενο καθ΄ ύψος και τηλεσκοπικά, ενώ στον πίνακα οργάνων υπάρχουν αναλογικά όργανα, αλλά και ενσωματωμένη οθόνη.

Το highlight σίγουρα είναι η μεγάλη κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής των 12 ιντσών, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφερθούμε στον κλιματισμό τεσσάρων ζωνών, στο ηχοσύστημα της Burmester συνολικής ισχύος 1.455 Watts με 12 ηχεία και στο αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας του χώρου αποσκευών. Σε περίπτωση τώρα που κάποια πόρτα δεν κλείσει καλά ασφαλίζει μόνη της, ενώ το παρκάρισμα γίνεται παιχνιδάκι χάρη στην πανοραμική κάμερα.


Tags assigned to this article:
CayennePorsche

Related Articles

Βελτιωμένη αεροδυναμική και ανάρτηση για το Subaru BRZ

Το κοινό του Subaru BRZ είναι πολυπληθές και πιστό, καθώς αντιπροσωπεύει αυτό που αποκαλούμε με μια φράση γνήσιο σπορ ιαπωνικό

Ένα ιστορικό BMW Isetta πέρασε τα διόδια της Αττικής Οδού

To πιο μικρό μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW είναι το Isetta, την ιστορία του οποίου θυμηθήκαμε όταν το

Το Lexus RC F πετάει και κυνηγά εξωγήινους (video)

Τις παραπάνω ικανότητες έχει όντως το Lexus RC F σύμφωνα όμως με το σενάριο της επερχόμενης ταινίας “Men in Black: