Breaking News

Η Lego συρρίκνωσε το Dodge Challenger SRT Demon (video)

Η Lego συρρίκνωσε το Dodge Challenger SRT Demon (video)

Ακόμα ένα εμβληματικό μοντέλο παίρνει μορφή μέσα από τα διάσημα τουβλάκια της Lego και αυτό είναι το Dodge Challenger SRT Demon.

Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο έχει συμβεί επίσης στο πρόσφατο παρελθόν με τη Bugatti Chiron, με το Fiat 500, με την Corvette ZR1, με το Toyota Camry, με την Porsche 911 Turbo, με την Aston Martin DB5, με τη Lamborghini Diablo και με πολλά ακόμα.

Ελάτε τώρα να ανοίξουμε παρέα το νέο περιορισμένης παραγωγής κουτί Speed Champions της Lego, μέσα στο οποίο βρίσκουμε κίτρινα τουβλάκια για να συναρμολογήσουμε το Challenger SRT Demon, αλλά και μαύρα τουβλάκια για να επαναφέρουμε στη ζωή ύπο κλίμακα το Charger R/T του 1970.

Παράλληλα αποκτάμε δυο φιγούρες οδηγών, μια μινιατούρα κοπέλας που κρατάει την καρό σημαία και ένα φωτεινό σηματοδότη που δίνει το σύνθημα έναρξης του αγώνα στη γραμμή αφετηρίας της πίστας, που λογικά είναι το πάτωμα του σπιτιού μας.

Το Challenger SRT Demon έχει δυο σετ τροχών με ελαστικά από καουτσούκ και αφαιρούμενο παρμπρίζ. Το πραγματικό Challenger SRT Demon διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα Hemi 6.2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 852 ίππους, ενώ επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,3 δευτ.


Tags assigned to this article:
Challenger SRT DemonCharger R/TDodgeLego

Related Articles

Μπορείτε να αγοράσετε τον κινητήρα της Bugatti Chiron με 7.900 ευρώ

Δεν έχετε 2,4 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράστε ολόκληρη την Bugatti Chiron; Τότε μπορείτε με 7.900 ευρώ να αποκτήσετε το

Η αγωνιστική Porsche 919 Hybrid στους δρόμους της Νέας Υόρκης (video)

Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης, καθώς η αγωνιστική 919 Hybrid με την οποία η Porsche συμμετέχει

Μαντέψτε για ποιο λόγο ανακαλείται η Lamborghini Centenario

Η διαδικασία της ανάκλησης δεν κάνει διακρίσεις, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε συλλεκτικά supercars, όπως είναι η Lamborghini