Breaking News

Ενώνεις τουβλάκια της Lego και έτοιμη η Corvette ZR1

Ενώνεις τουβλάκια της Lego και έτοιμη η Corvette ZR1

Να ένα ωραίο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μικρά και μεγαλύτερα παιδιά την Πρωτοχρονιά.

Η  Lego Technic σας προτείνει να συναρμολογήσετε μόνοι σας με τα διάσημα τουβλάκια της την Corvette ZR1, με την οποία μπορείτε να παίξετε ή να διακοσμήσετε το γραφείο σας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες μόλις ενώστε με το σωστό τρόπο τα τουβλάκια της Lego θα κρατάτε στα χέρια σας μια πορτοκαλί μινιατούρα της Corvette ZR1, η οποία θα έχει μήκος 29 εκ. και πλάτος 12 εκ.

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες αποτελούν τα κινούμενα έμβολα του κινητήρα, η μαύρη πίσω αεροτομή, οι μαύροι τροχοί, οι τέσσερις κεντρικά τοποθετημένες εξατμίσεις και το τιμόνι που κατευθύνει τους τροχούς.

Η Corvette ZR1 της Lego Technic θα είναι διαθέσιμη από 1η Ιανουαρίου του 2019 στις Η.Π.Α, ενώ στην Ευρώπη πωλείται ήδη στην τιμή των 40 ευρώ.

Η πραγματική Corvette ZR1 τώρα τροφοδοτείται από V8 κινητήρα 6.2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 755 ίππους και 969 Nm ροπής. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 7 σχέσεων, ενώ για πρώτη φορά η Corvette ZR1 αποκτά και αυτόματο κιβώτιο, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα 8 ταχυτήτων με paddles.

Η τελική ταχύτητα της Corvette ZR1 φτάνει τα 341 χλμ./ώρα, ενώ η τιμή της ξεπερνά τα 104.000 ευρώ…

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
CorvetteLego TechnicZR1τουβλάκια

Related Articles

Το ισχυρότερο αυτοκίνητο ασφαλείας η Mercedes AMG GT R

H Mercedes έχει μακρά παράδοση στην παροχή αυτοκινήτων ασφαλείας στη Formula 1, καθώς το πράττει αυτό εδώ και είκοσι ολόκληρα

Αναποδογύρισε και ξεψύχησε αυτή η Ferrari αλλά ο οδηγός σώος και αβλαβής

Τον κόσμο ανάποδα είδε η συγκεκριμένη κόκκινη Ferrari 488 Pista Spider, μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα. Κατέληξε τουμπαρισμένη στην άκρη

Το Nissan 370Z θα έχει συνέχεια… (video)

Με έμμεσο τρόπο η Nissan ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στα σκαριά ο διάδοχος του 370Z. Η ιαπωνική εταιρεία λοιπόν δημοσίευσε ένα