Breaking News

Αυτό το μοντέλο της Mercedes είναι για μωρά

Αυτό το μοντέλο της Mercedes είναι για μωρά

Είστε νέος γονιός και ανησυχείτε για την ασφαλή μεταφορά του μωρού σας;

Η Mercedes πέρα από μια πλούσια γκάμα αυτοκινήτων μπορεί πλέον να σας προσφέρει για τις μετακινήσεις του μωρού σας ένα ξεχωριστό καροτσάκι που φέρει την υπογραφή της.

Σύμφωνα λοιπόν με τη γερμανική εταιρεία το εν λόγω παιδικό καροτσάκι διακρίνεται για την εργονομία, την ασφάλεια, την άνεση, την αξιοπιστία, την κομψότητα και τη σπορ του εικόνα, καθώς προέρχεται από το σχεδιαστικό της τμήμα, ενώ για τη δημιουργία του συνεργάστηκε και η εταιρεία Hartan.

Πρόκειται για μια γερμανική εταιρία με πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή παιδικών καροτσιών, καθώς η ενασχόληση της με τον τομέα αυτό άρχισε το μακρινό 1950.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το παιδικό καροτσάκι της Mercedes φέρει την πιστοποίηση TÜV από τη γερμανική ένωση τεχνικών επιθεωρήσεων, ενώ διαθέτει ρυθμιζόμενη ανάρτηση, τηλεσκοπικό τιμόνι, χειρόφρενο, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και πραγματικά ελαστικά με αέρα που ντύνουν τις μαύρες ζάντες με τις πέντε διπλές ακτίνες εμπνευσμένες από τα μοντέλα AMG.

Το χαμηλό του βάρος προκύπτει από το σκελετό αλουμινίου 8,9 κιλών, ενώ το παιδικό κάθισμα με ταπετσαρία, δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών, ρυθμιζόμενη κλίση και ζώνη ασφαλείας δε ξεπερνά τα 4,1 κιλά.

Η διάθεση του θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο σε επιλεγμένες αντιπροσωπείες της Mercedes.



Related Articles

Δείτε την επικίνδυνη είσοδο ενός Audi A8 σε κυκλικό κόμβο (video)

Με αρκετή παραπάνω φόρα εισέβαλε σε έναν κυκλικό κόμβο το λευκό Audi A8 που θα δείτε στο παρακάτω video. Αφού

Γιατί το Citroen GS ψηφίστηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» το 1971; (video)

Πενήντα ετών γίνεται το Citroen GS, καθώς η πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε το 1970 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Ξεχώρισε αμέσως

Νομίζεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε Bentley όταν πετάς με αυτό το αεροσκάφος και το ελικόπτερο!

Το μοναδικό στυλ, η χλιδή, τα κορυφαία υλικά, η άνεση και η εξατομίκευση που συναντάς στο εσωτερικό των Bentley, κυριολεκτικά