Το ανανεωμένο Mitsubishi L200 αποκαλύπτεται 9 Νοεμβρίου

Το ανανεωμένο Mitsubishi L200 αποκαλύπτεται 9 Νοεμβρίου

Το σύννεφο σκόνης που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία έχει σηκωθεί, σύμφωνα με τη Mitsubishi, από το ανανεωμένο L200 που κινείται με ορμή σε ένα χωματόδρομο.

Καθαρό και γυαλισμένο θα δούμε το L200 στις 9 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Mitsubishi. Προς το παρόν μπορούμε να διακρίνουμε τα λεπτά εμπρός Led φωτιστικά σώματα του ιαπωνικού pickup, κάτω από τα οποία θα βρίσκονται στεγασμένοι οι προβολέας ομίχλης, ενώ ξεχωρίζει και η χαρακτηριστική “Dynamic Shield” μάσκα της Mitsubishi με άφθονη επένδυση χρωμίου.

Η εντύπωση που έχουμε σχηματίσει μέχρι τώρα είναι ότι το L200 θα διαθέτει σχεδίαση με εντονότερες ακμές. Bελτιωμένο αναμένεται επίσης το L200 στους τομείς της απόδοσης, της πρακτικότητας, της ανθεκτικότητας και της ασφάλειας. Λιγότερες θα είναι οι τροποποιήσεις στο εσωτερικό, καθώς θα περιοριστούν στο σύστημα πολυμέσων και στις ταπετσαρίες.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου L200 λογικά θα παραμείνει ο τετρακύλινδρος turbodiesel κινητήρας των 154 και 181 ίππων, αν και η Mitsubishi δεν έχει γνωστοποιήσει τεχνικά χαρακτηριστικά του ακόμα.



Related Articles

To Mercedes Actros κατάφερε να μεταφέρει ένα Airbus Α320

Την πιο χαμηλή του «πτήση» πραγματοποίησε ένα Airbus Α320, καθώς «πέταξε» σε απόσταση αναπνοής από την άσφαλτο. Αυτό συνέβη με

Αυτόνομα φορτηγά της ΜΑΝ θα βγουν σε δημόσιους δρόμους

Η θέα ενός μεγάλου φορτηγού της ΜΑΝ που κινείται αυτόνομα προκαλεί δέος και μάλλον φόβο στους υπόλοιπους οδηγούς. Ωστόσο αυτό

Ζητούνται ηλεκτροκίνητα λεωφορεία για δοκιμαστική χρήση

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προς τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και τον ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων)