Breaking News

Έπαθλο 100.000 ευρώ από τη Scania στον καλύτερο οδηγό (video)

Έπαθλο 100.000 ευρώ από τη Scania στον καλύτερο οδηγό (video)

Για ακόμα μια χρονιά η Scania αναζητά τον καλύτερο οδηγό φορτηγού και λεωφορείου στην Ευρώπη.

Πίστευες ότι έχεις ταλέντο πίσω από το τιμόνι του θηριώδους οχήματος σου; Τότε πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση scania.com/driver-competitions, με τη Scania να ανακοινώνει ότι αρχικά θα πρέπει να διαγωνιστείς σε εθνικό επίπεδο, ενώ ο νικητής από κάθε χώρα θα λάβει μέρος στο μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό.

Ποια είναι τα απαραίτητα προσόντα; Απαιτείται οπωσδήποτε να διαθέτεις εμπειρία, αποφασιστικότητα και να κάνεις σκληρή προπόνηση. Στόχος του νικητή είναι να πετύχει όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου που θα μειώσει τις εκπομπές C02, να ολοκληρώσει ασκήσεις δεξιότητας ανάμεσα σε εμπόδια, να οδηγεί με ασφάλεια και να αντιδρά με επαγγελματισμό σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο διαγωνισμός για τον καλύτερο οδηγό διεξάγεται από το 2003, ενώ κάθε χρόνο η Scania λαμβάνει 350.000 αιτήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο μεγάλος νικητής πέρα από φήμη και δόξα λαμβάνει ως έπαθλο και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ για να το επενδύσει σε ένα νέο φορτηγό της Scania διαμορφωμένο σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

H Skoda Superb συρρικνώθηκε (video)

Ποιος είπε ότι η Skoda Superb είναι μόνο για τους ενήλικες; Έχουν και τα παιδιά δικαίωμα να την απολαύσουν τη

Τα τελευταία και συλλεκτικά Audi TT Roadster – Μόνο για 50 τυχερούς (φωτογραφίες)

Οι τίτλοι τέλους για το Audi TT έχουν γραφτεί, καθώς το εμβληματικό γερμανικό coupe/roadster θα σταματήσει να κατασκευάζεται στο τέλος

Σπάνια ιστορικά μοντέλα της Nissan που ξυπνούν μνήμες (video)

Η ιστορία πρέπει να διδάσκεται για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι, κάτι που η Nissan εφαρμόζει