Breaking News

Οι Alfa Romeo γίνονται πιο σπορ και hi-tech

Οι Alfa Romeo γίνονται πιο σπορ και hi-tech

Τη νέα έκδοση B-Tech για τις Giulia, Stelvio και Giulietta λανσάρει η Alfa Romeo σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές.

Ας δούμε πρώτα που διαφοροποιούνται εμφανισιακά τα ιταλικά μοντέλα με την εν λόγω έκδοση.  Σύμφωνα με την Alfa Romeo οι Giulia και Stelvio B-Tech διακρίνονται για το σκούρο γυαλιστερό ένθετο στη χαρακτηριστική τους μάσκα σχήματος “V”, ενώ αντίστοιχο διακοσμητικό ένθετο έχει τοποθετηθεί στους πλευρικούς καθρέπτες και στις εξατμίσεις. Στο ίδιο τόνο είναι οι ράγες οροφής και χαμηλά ο πίσω προφυλακτήρας της Stelvio B-Tech.

Παράλληλα η Giulia B-Tech διαθέτει προφυλακτήρες με επιθετικότερη σχεδίαση τους οποίους δανείζεται από την έκδοση Veloce. Οι μαύρες γυαλιστερές ζάντες των Giulia, Stelvio και Giulietta B-Tech είναι 18, 19 και 20 ιντσών.

Στις εξοπλιστικές τους λίστες συναντάμε σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8,8 ιντσών, Adaptive Cruise Control, bi-xenon προβολείς και συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Περνάμε στο ταμείο τώρα όπου για την Giulietta B-Tech στην αγορά της Γερμανίας πρέπει να καταβάλει ο αγοραστής 26.500 ευρώ, για την Giulia B-Tech 42.000 ευρώ και για την Stelvio B-Tech 49.000 ευρώ.


Tags assigned to this article:
Alfa RomeoB-TechGiuliaGiuliettaStelvio

Related Articles

To Brexit κλείνει εργοστάσιο της ΜΙΝΙ για ένα μήνα

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα για τη MINI στην πατρίδα της τη Βρετανία, αλλά ακόμα πιο δυσοίωνο είναι το μέλλον

Γιατί απογοητεύει ο ήχος της νέας Lamborghini Urus (videos)

Μια Lamborghini δεν είναι μόνο εντυπωσιακή εμφάνιση, ισχυρές επιδόσεις και άφθονη πολυτέλεια, αλλά και εκκωφαντικός ήχος που πρέπει να αναπαράγει

Με ηλεκτρικό Audi ετοιμάζεται να ξεσαλώσει για πρώτη φορά ο Ken Block

Ακόμα και ο Ken Block αναγκάστηκε να ακολουθήσει το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης. Στο νέο του «εργαλείο» δεν υπάρχει ρεζερβουάρ καυσίμου,